bu sefer nostalji benden :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
    Konu Sahibi
bu sefer nostalji benden :)
küçükken bilye (misket) oynardık hep beni yenerlerdi :( ara sıra da ben kazanırdım tabi ellerimiz çamur olurdu toprak olurdu.:) hepsini kaybedince bilyelerin koltukların altın da bilye arardım acaba düştümü diye ey gidi günler eyyy

:ağlarım:

EroL

EroL

Emekli Yönetici
gülle onun ismi :ehe ama genelde erkekler oynardı onu :D

Cynical

Cynical

Üye
Ilk başlayanı belirlemek için bir çizgi çekip oraya en yakın yere göndermeye çalışırdık bilyeyi. Sizde o çizgiye ne derlerdi? :ehe

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
eyvallah güzel bir nostalji olmuş bütün harçlıklarımızla misket alıp arkadaşlarla oynardık hey gidi günler hey keşke o günlere geri dönebilsek dert yok yasa yok :(

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
    Konu Sahibi
çizgimi valla biz üçgen çizerdik köşelere de bilyeleri koyardık zevkliydi ya daha ne oynlar adları deşisik saysam gülersiniz bana ondan saymıyorum :D

Love Prince

Love Prince

Üye
kaflik adı verilen bilyeler vardı onlarla vurulurdu :)

arslansem

arslansem

Üye
Hayatımda hiç bilye oynamadım desem yeridir.Daha çok taso ve futbolcu kartlarıyla takılırdık :ehe

Love Prince

Love Prince

Üye
Cynical

Cynical

Üye
çizgimi valla biz üçgen çizerdik köşelere de bilyeleri koyardık zevkliydi ya daha ne oynlar adları deşisik saysam gülersiniz bana ondan saymıyorum :D
Siz üçgen oynuyormuşsunuz. Biz delik oynardık, karış muhabbetleri filan vardı... Güzel günlerdi be... :tebessüm:

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
    Konu Sahibi
sizin ki de farklıymış

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Varış geliş ampo gındaban filan diye kurallar vardı hey gidi günler güzel nostalji oldu sağol

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
    Konu Sahibi
isimlere bak ya ben ilk duyuyorum ben en kolayını oynuyormuşum demekki rica ederim abi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt