• Sitemizde mp3 ve benzeri müzik formatlarında sunulan içerikler, cep telefonlarında zil sesi olarak ayarlayabilmek için kırpılmış, kısa süreli müziklerden ve melodilerden oluşmaktadır. Herhangi bir içeriğin telif hakkı içerdiğini düşünüyorsanız veya hak sahibiyseniz; cep telefonunuza indirmeyin, indirdiyseniz en kısa zamanda içeriği silerek mesajı derhal rapor edin.

Bu şarkı hiç bir yerde yok Kaçırma İçeri

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
producertuncay

producertuncay

Üye
    Konu Sahibi
Bu şarkı hiç bir yerde yok Kaçırma İçeri
Link :

grafikseli 84

grafikseli 84

Üye
güselmiş

bosnaqq

Üye
guzelmis

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
güzel parca.saol

ciko6189

ciko6189

Üye
thanks bunun bide değişi var remixsiz oda güzel

demirwaji

Üye
gusel ama nasıl ındırcegız ben bırşey anlamadım arkadaş yardımcı olsan sevınırım ok cvp yaz beklıyorum

producertuncay

producertuncay

Üye
    Konu Sahibi
Şarkıyı dinlediğin yerde download var oraya tıklayarak indirebilirsin

ciko6189

ciko6189

Üye
burda orjinali var bide buna bakın daha guzel:D

KoKaLa

Üye
fena deel

producertuncay

producertuncay

Üye
    Konu Sahibi
Benim yaptığım remix deil. Benim yaptığım Şarkının Başka birt versiyonu olarak düşünebilirsin. Bİde Şarkıda Dj aydın yazıyo Bu Şarkı DJ Kantık e aittir. (Benim yaptığım şarkıların Dj kantiğin yaptığı şarkılarıu geçmesi için daha çok çok çalışmam lazım :D:D:)

eQooo

eQooo

Üye
saolasınız... :D

ysfag

Üye
Ellerine sağlık kardeşim saol

husi_bjk

husi_bjk

Üye
Bu diğerlerine göre daha güzel ! :oke:

JaNbErG

JaNbErG

Emekli Yönetici
bu şarkı gece mekanlarında bile calınamaz basit yane ama ayrıca emeğin için sağol dostum unutmaki dj kantık güzel yapıyor diyosunda eger remixleri böleyse sen daha güzelini basarırsın vokal artık eskidiği için artık pıyasalarda bu tip müzikler dikkat çekmiyor...Artık Senin Remixleride Bekliyoruz;)

producertuncay

producertuncay

Üye
    Konu Sahibi
bu şarkı gece mekanlarında bile calınamaz basit yane ama ayrıca emeğin için sağol dostum unutmaki dj kantık güzel yapıyor diyosunda eger remixleri böleyse sen daha güzelini basarırsın vokal artık eskidiği için artık pıyasalarda bu tip müzikler dikkat çekmiyor...Artık Senin Remixleride Bekliyoruz;)
Dj KAntik Türkiyede Dj ler arasında 1. durumda:oke:

kuti45

kuti45

Üye
saol

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Fll mp3 paylaşımı yasak!...

cLuBBeRzAn-CoCo

Üye
remix güzel ;)

vig_vig

vig_vig

Üye
ellerine saqlıq qüselmş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...