Bu sahneye de bu adama da bitiyorum. :D

Konu Sahibi
Bu sahneye de bu adama da bitiyorum. :D

fazla cool

sherlock holmes filmlerinin devamı gelmeli filmlerde çok güzel sahneler var ama sherlock holmesi oynayan adam malesef iron mani canlandırıyor

Konu Sahibi
sherlock holmes filmlerinin devamı gelmeli filmlerde çok güzel sahneler var ama sherlock holmesi oynayan adam malesef iron mani canlandırıyor

maleseflik bi durum yok da iron man 3 çekimleridir şu dur bu dur. Gelmesi beklenen sherlock holmes'in 3. Filmi çok gecikti. Bundan sonra da çıkmaz sanırsam.

Samet.25

Aynen 3 u bende bekliyorum ilk izlerken kesin sacma bi film dedim ama tam istedigim tarzda idi keske 3 ude ciksa

onu anlatıyorum zaten marvel her sene yeni bir film çekiyor seneyede yenilmezler 2 gelecekmiş sherlock holmesin üçüncü serisi çekilmez daha sherlock holmes bana göre iron manden güzel film

- - - Eklendi - - -

yanlız sherlock holmesin sesini türkçe dublajlayan adamın sesi on numara yakışıyor karaktere

Konu Sahibi
onu anlatıyorum zaten marvel her sene yeni bir film çekiyor seneyede yenilmezler 2 gelecekmiş sherlock holmesin üçüncü serisi çekilmez daha sherlock holmes bana göre iron manden güzel film

ohooo o zaman tam sorun. Gelseydi iyiydi aslında iki karakterde birbirinden güzel ama işte sherlock holmes çıksaydı iyiydi bi de filmi "the end?" diye bitirdiler.

- - - Eklendi - - -

aynen ya onu seslendiren çok iyi

ohooo o zaman tam sorun. Gelseydi iyiydi aslında iki karakterde birbirinden güzel ama işte sherlock holmes çıksaydı iyiydi bi de filmi "the end?" diye bitirdiler.

the end her filmin sonunda yazıyor neredeyse ama yeni seri yine çekiliyor o önemli değil imdb'de sherlock holmes 3 diye konu açmışlar oyuncu listesini yazmışlar tarih yok sanırım

Konu Sahibi

Baya gecikti işte. The end'den kastım onun sonuna konulan soru işareti yani filmin devamının geleceğine işaret ediyo.

Baya gecikti işte. The end'den kastım onun sonuna konulan soru işareti yani filmin devamının geleceğine işaret ediyo.

gizem ve sırf filmi filimler arasında bağlantı olmak zorunda zaten bu sene gelmeli iron man 3 sherlock holmes 3 böyle devam edebilir