Bu sağdaki şey nee??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Evet, güzel oldu ama tire şeklinde olmayanı daha iyi olabilir.. Mesela açık yeşil düz çizgi, üstte google reklamlarını çevreleyen çizgiler gibi .. ;)

Ozan

Ozan

Admin
Şimdilik kalsın bakalım bu sekilde ;)

goblinhunter

goblinhunter

Üye
Bana yeni bir üye olarak söz düşmez belki ama;
bir kullanıcı olarak fikrimi belirtmek isterim. Müsade ederseniz tabi ki...

Etmez iseniz silebilirsiniz. Hiç darılmam, küsmem, yada kızmam ;) Sonuçta mekan sizin ;)

Site gerçekten çok güzel. Tema çok hoş. Ortamda güzel.
Ve Negative haklı. Böyle bir yerin ayakta durması kolay değil.
Ben kendimizden biliyorum. :utan

Reklam şart. Ve bence şu an benim gördüğüm boyut o kadar büyük değil. (1024 x 768 çözünürlükte yaklaşık 5 santim.) Ama yanıp sönmesi gerçekten rahatsız edici.

Yukarıdakiler gibi olsa daha iyi olur bence. Çünkü tıklanacağını hiç sanmıyorum. :( Tıklansa bile ücretli olduğu için kimse faydalanmaz.

Maalesef gerçek....

Benimde fikrim böyle :utan

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici

Etmez iseniz silebilirsiniz. Hiç darılmam, küsmem, yada kızmam ;) Sonuçta mekan sizin ;)

Reklam şart. Ve bence şu an benim gördüğüm boyut o kadar büyük değil. (1024 x 768 çözünürlükte yaklaşık 5 santim.) Ama yanıp sönmesi gerçekten rahatsız edici.

Yukarıdakiler gibi olsa daha iyi olur bence. Çünkü tıklanacağını hiç sanmıyorum. :( Tıklansa bile ücretli olduğu için kimse faydalanmaz.

Maalesef gerçek....

Sitemiz Mevlana'nın "Kim olursan ol, gel" felsefesini benimsemiştir. :coold: Yenisin diye görüşlerin yabana atılmaz.

• Beğen
Tepkiler: Ozan
van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici

Maalesef gerçek....

Zaten sağda duran reklamın tıklanıp tıklanmaması bizi pek ilgilendirmiyor. O reklam sabit ve tıklasanızda tıklamasanızda aylık sabit ücret getiriyor.

Her zaman google reklamları. :oke:

• Beğen
Tepkiler: Ozan
Ozan

Ozan

Admin

Maalesef gerçek....

Aksine, öncelikle herkese söz düşebilir :nono:

Ve bu yazınızdan baya bir memnun oldum, mevcut üyelerden böyle bir yazı görmemişken tabi sevindirdi, hoşgeldiniz :oke:

Reklam işine gelirsek, yukarıda da dediğim gibi gerçekten TR de tek bir makinadan bu kadar trafik harcayan bir siteyi hızlı ve 100% uptime calistirmak hiç de kolay degil, reklamlardan kazanmıyoruz giderleri ayarlıyoruz demiştim yukarıda bu dogru, sunucunun yanında buraya mesaj yazdıgımız forum yazılımı bile ücretli :) Hatta url leri böyle şık gösteren eklenti bile ücretli ( xx.html tarzında )

Kısacası, sabit reklamlar konusunda biz zaten satıs ortagı degil sadece yayıncı birimiz, yani tıklanıp tıklanmaması bizi pek ilgilendirmiyor, bizi ilgilendiren onu oraya koyarak cebimizden artık para çıkmaması + Google reklamlarına tıklayıp destek vererek de siteyi daha da geliştirmek, yeni arayışlar .. :oke:

Site özellikle yüksek çözünürlükte çok daha iyi, 1280px genisliginde ekranlarda çok daha hoş ama ufak ekranları da düşünerek koyabilecegimiz en son sınırlara koyduk, hiçbirşeyin üstüne gelmiyor, baska siteler gibi birşeylerin üstüne gelen reklamlar, amatör tarzda birşey de yapmadık. Canlı olmasından dolayı rahatsız ettigini biliyorum aynı şartlar benim içinde geçerli, reklam verene bende göz sağlığımızı bozacak bunlar esprisi yaptım hatta ama almazsak da olmayacak nasıl çıkacaz bu işin içinden, Yanıp sönmeyen reklam olsa onu yayınlamaz mıyız :bilmem:

Reklamverenler belki de bilmiyor ki böyle reklam yaparak daha itici oluyor, satış yapcaksa bile yapamıyorlar :coold:

İyi forumlar

UndeRqRo.uNd

Üye
reklamları nasıl koyucağımız bilemedik açıkcası :coold:

çok çeşitli şekilde yerleştirdik reklamları en düzgün böyle oldu diyebilirim.

tema artık px ile değil % cinsinde gösteriliyor. ve yukarı kodlamalarında değişiklik yapıldı.

yanıp sönen reklamlar benim de gözlerimi felç etti :( ,bu aylık idare edicez.

goblinhunter

goblinhunter

Üye
Cevaplarınız için teşekkürler... ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt