n:
Para kazanmıyoruz, kalkınmaya calisiyoruz. Bu hız ve 12 gunluk 100% uptime boşyere degil, inanın Turkiyede bir sunucuda bu sekilde sorunsuz ve hızlı bir site gerçekten zor bu aktiflikte. Öyle herkesin aldıgı ve söyledigi gibi, host yada reseller paketlerde barınmıyor 50 liralıkyav yine geldi buu... tamam iyi hoş para kazanıyoruz ama hakikaten yanıp sönmeyeni yok mu bunun? böyle çok rahatsız ediyo...

Arkadaslar reklam tabiki güzel degildir yani sizde nasıl görünüyor bilmiyorum ama çıkması da gerek tam 1 haftadır bu reklamı nasıl ayarlıycaz diye kalkıyorum, halledemedik yine diye yatıyorum yani en basta koydugumuzda da yüksek çözünürlükte güzeldi 1024*768 yani herkesin genel çözünürlügünde yazıların üstüne geliyordu şimdi ise Tüm ÇÖZÜNÜRLÜKLER için nir orta yol bulduk, forumu sola dayayıp sağda tam reklam için olan alana reklamı koyduk, öbür türlü bi çözünürlükte yapıyorsunuz diger çözünürlükte baska sekilde çıkıyor öyle kodu koyup reklamın çıkması hiç kolay degil gerçekten . Tüm bunları düşünürken bir fonksiyonun üzerine geçmesin kapamasın, üyeler fazla rahatsız olmasın, ekranın sağ tarafı isgal olmasın soruları derken artık kafam yorulmustu bu sekilde bir çözüm buldukDeneme aşamasındayken forum ortalı halde daha güzel duruyordu. Bu şekilde forumun sağ tarafı göçmüş gibi duruyor.