Telefon Tavsiyesi bu saatten sonra iphone 4s alınır mı

Sponsorlu Bağlantılar

huseyinkeske

huseyinkeske

Üye
    Konu Sahibi
bu saatten sonra iphone 4s alınır mı
kendim iphone 4 kullanıyorum apple güncellemeyi kesti 4s e geçip en azından bi süre güncel kalmayı düşündüm sizin fikriniz nedir

Death Punch

Death Punch

Üye
Iphoneden memnunsan paranda varsa 6 plus al yada 6s i bekle

• Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen ve Murdoc Massaka
Murdoc Massaka

Murdoc Massaka

Üye
Bence bu saatten sonra alınmaz. Zaten onunda güncelleme desteği kesildi sayılır. Daha güncelleme almaz. Sana bir daha masraf çıkar. Bütçen yeterse 2. El temiz 5s falan al.

• Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
iPhone 5 veya 5C tercih edebilirsin. İkiside tek elle rahatça kullanılabilen cihazlar.

• Beğen
Tepkiler: Murdoc Massaka
huseyinkeske

huseyinkeske

Üye
    Konu Sahibi
iphone dan memnunum stabil güzel cihaz sadece güncellik sıkıyo beni biraz bide kameranın iyi olmaması fotoğraf çekmeyi seven biriyim

• Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
4s'in son güncellemesi. iPhone 5 serisi neden tercih etmiyorsun? Tasarımlarını mı sevmedin?

TheLastRevolution

TheLastRevolution

Üye
kendim iphone 4 kullanıyorum apple güncellemeyi kesti 4s e geçip en azından bi süre güncel kalmayı düşündüm sizin fikriniz nedir

hocam iOS 9 son güncelleme olacak diye biliyorum hatta belki gelmeyebilir bile iPhone 4S e

byAndroid

byAndroid

Üye
4s e ios 9 gelecek açıklama yaptılar ama kasar mı uçar mı telefon bilemem. Bence 5 yada 5c düşünün 5s e göre piyasası düşük zaten

• Beğen
Tepkiler: ghstr
huseyinkeske

huseyinkeske

Üye
    Konu Sahibi
aynen 5 in tasarımını seviyorum aslında sadece geçici olarak böyle bi yükseltme düşündüm. Bir yerden iş için haber bekliyorum olumlu sonuç gelirse 5 veya 5s e yükselebilirim

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
Death Punch

Death Punch

Üye
Dediğim gibi 6 al bence

huseyinkeske

huseyinkeske

Üye
    Konu Sahibi
Kısmet. Şimdi geçici olarakta olsa 4s e geçmek mantıksızlık olur mu

afsinbeyyy

afsinbeyyy

Üye
Bende 2 sene önce 4s aldım hala kullanıyorum ve çok memnunum ama bu saatten sonra alınmaz hem ekran küçük hem kamerası yeni telefonlara göre geride kaldı hemde artık modası geçti bu telefonun iPhone alacaksan en düşük 5s Olmalı bende tavsiye

huseyinkeske

huseyinkeske

Üye
    Konu Sahibi
Tamam 5s iyi anladım da geçici olarak sadece belki yazın beklediğim yerden cevap gelirse 6 da alabilirim

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Tamam 5s iyi anladım da geçici olarak sadece belki yazın beklediğim yerden cevap gelirse 6 da alabilirim
Bırak güncel olmasın paranı boşa yatırmaktansa, yeni modele yatır daha yüksek gb'lı alırsın.

0MG90

0MG90

Üye
Boş ver bence biraz daha para biriktir başka modele geç

huseyinkeske

huseyinkeske

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler

BRKTNL

BRKTNL

Üye
Bence de biraz sabır et direkt yüksek modele geç, geçici olarak düşünürsen zarara girersin madem yaz içinse

cloudcomp

Üye
Hala İphone 4s kullanan var mı? Varsa almaya değer mi bunu belirtebilir mi?

Murdoc Massaka

Murdoc Massaka

Üye
Hala İphone 4s kullanan var mı? Varsa almaya değer mi bunu belirtebilir mi?
Kardeşimde var. Clash of clans ve asphalt 8 yüklü. Kasma vs raslamadım. Sadece şarjindan ve ekran boyundan şikayetçi.

Üst Alt