ALpeRenBuGRa
Üye
-
Konu Sahibi
-
Kızdan çok ne var. Lakin biraz kafa dinlemek lazım. Kimsenin dır dırını çekemem bir süre.hayırlısı olsun ne diyelim. sana kızmı yok.
Limiti doldurdu. Kredisi bitti. İMF'den kredi alsa bile kurtaramaz artıkbunca zaman nasıl tahammül ettin peki? sondamla yeni düştü bardağa herhalde
8 Kez Arkasına Dönğp Bakmayan Biri 9. Kez De Bakmaz. Sildiğim Zaman Tek Kalemde Silerim. Başkalarına Benzemem...ama tekrar barışacaksınız. bunu söylemişlerdi dersin birgün....en fazla 1hafta sürer
özelini burda paylaşman doğru mu? o kıza da biraz saygısızlık olmuyor mu??? bence bi erkek sevgili ya da eş anlamında özelini böyle yerde paylaşmamalı...
ESKİ kız arkadaşın için yazdıklarını sakin kafa ile okuduktan sonra anlarsınNe alaka? Nasıl bir saygısızlık var?
söze ne gerek var ki? davranış bi felaketAlakası bile yok. Rencide edici hiçbir söz, kelime yok.
Hayırlı olsun derim çünkü o seni kaybetmiş
sen kurtulduğunu düşünüyorsan bizede seni kutlamak düşer. hayırlı olsun. gerçekten bazıları böyle dert oluyorlar. bende dün ayrıldım kurtudum. ikimizinde gözü aydın.
vatana millete ve maxicebe hayırlı uğurlu olsun.
herşeyin hayırlısı dostum
keşke arkasından daha düzgün konuşsaydın ayıp olmamış mı biriside senin arkandan böyle konuşur gün gelir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?