bu resimler sizi bir yerlere götürüyor mu ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

elmyra

Üye
    Konu Sahibi
bu resimler sizi bir yerlere götürüyor mu ?
Fatma Girik, Türkan Şoray, Filiz Akın ve Hülya Koçyiğit...

Fatma Girik

Türkan Şoray

Filiz Akın

Hülya Koçyiğit

Fatma Girik

Fatma Girik, Cici Katibem

Fatma Girik, set

Otobüs Yolcuları

Susuz Yaz

Türkan Şoray

Türkan Şoray

Türkan Şoray, Vesikalı Yarim

Filiz Akın, Hırsız Kız

Filiz Akın, İstanbul Tatili

Filiz Akın, Kadın Berberi

Hülya Koçyiğit

Hülya Koçyiğit, Ediz Hun

__._

Yasminozz

Yasminozz

Üye
gerçekten süper paylaşım...eski türk filmlerini seviyorumm...siyah beyaz olanları...hepsi de birbirinden değerli oyuncular ama türkan şoray ın yeri ayrıdır bende...gerçekten sultan lakabını tamamiyle hakettiğini düşünüyorum...kadın o kadar şöhret olmuş ama bi gıdım şımarıklığı yansımamış bizlere...hala çekingen ve hala mütevazi ve gerçek bi hanımefendi....bu tarz sanatçıları ayakta alkışlarım işte.....görmek nasip olmadı ama ben ki bi sürü ünlü gördüm ve hayatta gitmem yanlarına fln ama türkan şoray ı görsem kesinlikle gidip takdir etceğim bi insandır kendisi...keza diğerleri de öyle ama dediğim gibi türkan şoray bambaşka....o gözlerine hasta olmayan biri yoktur herhalde....

elmyra

Üye
    Konu Sahibi
Eski türk filmleri ve unutulmaz aktörleri aktristleri her seyrettiğimizde ayrı bir haz aldığımız Öztürk Serengil, Vahi Öz, ton ton post bıyığımız Hulusi Kentmen,dünyalar iyisi dedemiz Nubar Terziyan, hep vahi özle ve öztürk serengille olan kavga ve diyaloglarımından hatırladığımız (bediaaa) Mürivet Sim aklıma gelen gelmeyen tüm eski sinema oyuncularımıza da bu vesileyle allahtan rahmet diliyelim

Yasminozz

Yasminozz

Üye
evet hepsi birbirinden değerli sanatçılar.... ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...