Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bu rapın beatını bulurmusunuz nolur
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
06emrullah06
Üye
Konu Sahibi
bu rapın beatını bulurmusunuz nolur
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
'Patron
Üye
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Freestyle.Cod
Üye
napcan bunun beatini
Mert045
Üye
Bende adam gibi bi şarkı diye girdim konuya bu çocuğu gördüm ve kustum
şuan resmen sinirden titredım ya bu nasıl bi salaklık ya bu nasıl bişey kafayı yicem ya. 'ben seni sevdim sen gittin elleri seçtin za za za za ' Allah n salağı sen boyle arabesk rap denen seyde çabaladıkca saçmaladıkca,rapi bu saçmasapan şeyle karaladıkca! bi kız sana bakarsa onun insanlığından şüphe ederim ! yeterlan bıktım ulan bunun gibi şeylerden acuna bak bide programa çıkarmış , çıkar çıkar çok iyi oluyo devam et ! konuyu açan emrullah bak yeğenim 6 yıldır rap dinlerim.hiç yapmaya çalışmadım.! lan bi dinleyici olarak kalmayı becerin ya nolur ! neden her dinleyen yapmaya çalışıyo ? ne normal ne arabesk denen saçmalığı , denemeyin denemeyin denemeyin ya bırakın profesyonellere ulan bırakın !
mod kusura bakma sakin değilim !
hitafnalsa
Üye
bu ne şimdi rap mi sen ne koyacan mahlasını liselistayla mı? Sonunda da ahaa yı yapıştırdınmı tamamdır. Son yıllarda zaten şeyimizi sallasak raple arabeskin *kunu çıkarıp bi arada ıkınan staylalara rastlıyoruz....
şuan resmen sinirden titredım ya bu nasıl bi salaklık ya bu nasıl bişey kafayı yicem ya. 'ben seni sevdim sen gittin elleri seçtin za za za za ' Allah n salağı sen boyle arabesk rap denen seyde çabaladıkca saçmaladıkca,rapi bu saçmasapan şeyle karaladıkca! bi kız sana bakarsa onun insanlığından şüphe ederim ! yeterlan bıktım ulan bunun gibi şeylerden acuna bak bide programa çıkarmış , çıkar çıkar çok iyi oluyo devam et ! konuyu açan emrullah bak yeğenim 6 yıldır rap dinlerim.hiç yapmaya çalışmadım.! lan bi dinleyici olarak kalmayı becerin ya nolur ! neden her dinleyen yapmaya çalışıyo ? ne normal ne arabesk denen saçmalığı , denemeyin denemeyin denemeyin ya bırakın profesyonellere ulan bırakın !
mod kusura bakma sakin değilim !
B*ka basmış mandalar gibi böğürüyorlar ve bunun adına arabesk diyorlar olay bu abi çok haklısın 3 yıldır rap dinleyicisiyim böyle saçmalıklar dolu piyasada ben bunlara rap demem saçmalık arabesk dinleyenleri uçurumdan atasım var.