bu rapın beatını bulurmusunuz nolur

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

06emrullah06

Üye
    Konu Sahibi
bu rapın beatını bulurmusunuz nolur

'Patron

'Patron

Üye

Freestyle.Cod

Freestyle.Cod

Üye
napcan bunun beatini :vur

Mert045

Mert045

Üye
Bende adam gibi bi şarkı diye girdim konuya bu çocuğu gördüm ve kustum :(

06emrullah06

Üye
    Konu Sahibi
yok ya bu beat ile rap yapcaz bizde ondan yani

s_uzun

s_uzun

Üye
bu rap degil beat de rap beati degil !!!

• Beğen
Tepkiler: 'Patron
'Patron

'Patron

Üye
bu rap degil beat de rap beati degil !!!

haklısın.

şuan resmen sinirden titredım ya bu nasıl bi salaklık ya bu nasıl bişey kafayı yicem ya.
:vur 'ben seni sevdim sen gittin elleri seçtin za za za za ' Allah n salağı sen boyle arabesk rap denen seyde çabaladıkca saçmaladıkca,rapi bu saçmasapan şeyle karaladıkca! bi kız sana bakarsa onun insanlığından şüphe ederim ! yeterlan bıktım ulan bunun gibi şeylerden acuna bak bide programa çıkarmış , çıkar çıkar çok iyi oluyo devam et !
:off:
konuyu açan emrullah bak yeğenim 6 yıldır rap dinlerim.hiç yapmaya çalışmadım.! lan bi dinleyici olarak kalmayı becerin ya nolur ! neden her dinleyen yapmaya çalışıyo ? ne normal ne arabesk denen saçmalığı , denemeyin denemeyin denemeyin ya bırakın profesyonellere ulan bırakın !:off:

mod kusura bakma sakin değilim !
:vur

hitafnalsa

Üye
bu ne şimdi rap mi sen ne koyacan mahlasını liselistayla mı? Sonunda da ahaa yı yapıştırdınmı tamamdır. Son yıllarda zaten şeyimizi sallasak raple arabeskin *kunu çıkarıp bi arada ıkınan staylalara rastlıyoruz....

Mert045

Mert045

Üye

haklısın.

şuan resmen sinirden titredım ya bu nasıl bi salaklık ya bu nasıl bişey kafayı yicem ya.
:vur 'ben seni sevdim sen gittin elleri seçtin za za za za ' Allah n salağı sen boyle arabesk rap denen seyde çabaladıkca saçmaladıkca,rapi bu saçmasapan şeyle karaladıkca! bi kız sana bakarsa onun insanlığından şüphe ederim ! yeterlan bıktım ulan bunun gibi şeylerden acuna bak bide programa çıkarmış , çıkar çıkar çok iyi oluyo devam et !
:off:
konuyu açan emrullah bak yeğenim 6 yıldır rap dinlerim.hiç yapmaya çalışmadım.! lan bi dinleyici olarak kalmayı becerin ya nolur ! neden her dinleyen yapmaya çalışıyo ? ne normal ne arabesk denen saçmalığı , denemeyin denemeyin denemeyin ya bırakın profesyonellere ulan bırakın !:off:

mod kusura bakma sakin değilim !
:vur

B*ka basmış mandalar gibi böğürüyorlar ve bunun adına arabesk diyorlar olay bu abi çok haklısın 3 yıldır rap dinleyicisiyim böyle saçmalıklar dolu piyasada ben bunlara rap demem saçmalık arabesk dinleyenleri uçurumdan atasım var.

Mücahit G

Mücahit G

Üye
Depresyon Staylaaaaaa =(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...