Bu Ram Kullanımı Normal Mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Arai

Arai

Üye
    Konu Sahibi
Bu Ram Kullanımı Normal Mi?
Arkadaşlar telefonumda hiçbir uygulama çalışmadığında ram kullanımı aşağıdaki şekilde. Telefonuma toplam 5-6 uygulama kurdum, onlarda Whatsapp , Facebook, Kim Ariyor, BBM, Tango, Cut The Rope bukadar. Telefonda başka ne bir oyun , ne bir uygulama hiçbişey yok bomboş telefon. Fakat menüye giriş , menü geziş, uygulama açma, kapama, hatta rehbere girmede bile telefon donuyor. Birisini arıyorum kapatmak istiyorum ekran kilidi bir türlü açılmadığından kapatamıyorum sürekli donuyor yani. Birisi arıyor mesela, telefon çalmaya başlıyor 10 saniye felan geçiyor ekrana birisinin aradığı şeyi anca geliyor. Telefonu 20 kez formatladım, sıfırladım herşey denedim, 4.1.2 güncellemesinden sonra bu hale geldi ve düzelmedi. Telefonda hiçbir program çalışmadığı anda ram kullanımı aşağıda. Sizce normal mi yoksa bir anormallik var mı?

UpOneTR

UpOneTR

Üye
Değil

Arai

Arai

Üye
    Konu Sahibi
:coolAçıklayıcı yorumun için teşekkür ederim reis :alkis

serkankrk

Üye
630 civarı bendede normal bence zaten oyunlara falan girince rami optimize ediyor diye biliyorum

Arai

Arai

Üye
    Konu Sahibi
Fakat dediğim ve resimde gördüğünüz gibi bende hiçbir uygulama açık değil, zaten telefondada ne oyun yüklü ne bişey. bomboş telefon ama hala kasıyor, donuyor. ne yapmamı önerirsiniz

serkankrk

Üye
fabrika ayarlarına dön istersen düzelme ihitimali çok yüksek

Arai

Arai

Üye
    Konu Sahibi
hocam 50 kez denedim onu, başka rom attım cyanogenmod çok süper tıkır tıkır oldu çok seri oldu telefon fakat cyanogenmod atınca LG nin on screen phone programı telefonu görmüyor. o yüzden mecbur silip orjinal şeye dönmek zorunda kaldım. Cyanogenmod ile OSP kullanabilsem direk onu yüklicem

skylinegti

skylinegti

Üye
telefon bir şekilde ram i kullanıyor ama bende anlamış değilim performans açısından sorun ediyorsan bir oyuna veya programa girdiğinde sistem zaten kendini optimize ediyor...

asdf4236

asdf4236

Üye
bir yerde okumuştum android sistemde yüksek ram daha iyiymiş bende standart 125 mb boş ram oluyor. uygulama acarken yeniden acmak yerine ramden acıyormus hızlı oluyormuş bana biraz mantıklı geldi ama arada yavaşlık oluyor. google hizmetleri ve Lg klavye en çok ram kullananlar.

iblah60

iblah60

Üye
kardeş sen en iyisi telefonunu rootla bende l5 II kullanıcısıyım ilk aldığımda android 4.0 di şimdi 4.1.2 jelly bean yüklü biraz kasıyodu ama senin ki gibi diğil tabi biraz daha hızlıydı seninkine göre rootladım teli şimdi uçuyo tel bence bi dene...

Crazy_Mehmet60

Crazy_Mehmet60

Üye
Teli rootla tüm google applarını kaldır

Eness9705

Üye
Kardeşim Clean Master uygulamasini yukle ve ram temizleme yerine girdiginde sag en ustte ayarlar butonu var oraya bas ve yok sayilan listesine gir ve hepsini kaldir. Sonra geri ram temizleme yerinde tek tek hepsini sec sonra temizle de :) rahat ol sikinti olmuyor hepsini temizle sonra gerekli olan seyler aciliyor zaten :)

Invoke

Invoke

Üye
Kullanma ram temizleme programı. On screen phone nedir bilmiyorum ama çok önemli değilse CM ile devam et derim. Yok, diyorsan da root yap, gereksiz şeyleri temizle, kendin ayarla işte.

Takipçi Satın Al

Üst Alt