bu program ile menüye girmek artik çok hizli

Sponsorlu Bağlantılar

fazo

fazo

Üye
sağol kardeş

avozpinar

Üye
arkadasım bunun s60 3rd ıcın olanı varmı

karadeniz yapi

Üye
eyvallah ne oldugunu anlamadım yuklemenmedı calısmadı ama yınede herseye raghmen saol

DeJaVu1906

DeJaVu1906

Üye
saol kardes ama bunu cılekes yayınlamıstı yınede saol

yunuss.10

yunuss.10

Üye
tek kelimeyle süpersin kardes daha ne diyelim aklıma gelmiyor 10 numara pro olmus saol:oke:

lyon_69

lyon_69

Üye
emeğine sağlık güzel program

oves_tr

oves_tr

Üye
Ben çoğu zaman teşekkür yazan arkadaşları eleştiriyorum.çünkü programı denemeden teşekkür yazıyorlar.Yükleyin deneyin ondan sonra teşekkür yazın diyorum.Yani bir aksaklık varsa programı sunan arkadaşın da bilgisi olur ,üstelik yükleme yapacaklarda bilgilenir.Ben bu programı N70 e kurdum.Denedim.Gerçekten menüyü farkedilir derecede hızlandırıyor.
TEŞEKKÜRLER..

yunuss.10

yunuss.10

Üye
abicim cooook super ya cok cok tesekkur edrım valla muthıs denedım sanıyede gırıyo ben tel hafızasına kurdum müthiş performans sagladı

cem532

cem532

Üye
kardeşşş cok cok tsşk cok hos bır seyyyyyyyyyyyyy

by_demiryurek

by_demiryurek

Üye
teşekkürler
kardeşim

penmarric

Üye
ikinizede tesekkürler arkadaslar

newbosnali

Üye
ellerine saglik arkadas... nokialarda bu hep sorun vardi sagol

triskeles

triskeles

Üye
saol kardeşim güzel paylaşım

nick_im

Üye
tsk

selim_48

Üye
saol kardeş

ucler12

Üye
çok saol kardeş;)

casusrobot

casusrobot

Üye
daha önce çilkeş abiden indirmiştim calışıyo süper bişe sanada teşekkürler ramazan kardeş

sqoqronic_34

Üye
eşwallah sağolasın kardesim bende böyle bisey arıyordum bu arada n70 kullanıorum tel genelde donuyor sizce normalmi?:Sbide bi sorm olcak bu msjlar ve galeriye sifre koymak istiyorum netten 1kaç prog indirdim ama hepsi saçma sapan programlar bildğiniz güzel program varmı..bide bu n70^i nasıl hızlandırırm simdiden sağolun;)

deve

deve

Üye
kapatıp şarja takar sanız çok garip oluyo:islik

mKcReat!Ve

mKcReat!Ve

Üye
saol çilekes ve ramazan 12345 :oke:

Üst Alt