Bu pc nasıl?

Sponsorlu Bağlantılar

Kaishakunin

Kaishakunin

Üye
    Konu Sahibi
Bu pc nasıl?
Evet arkadaşlar cumartesi günü teknosadan 1179 tl ye lenovo z585 aldık tek sorunu wifiydi onu da kendim hallettim bu pc yi almakla iyi yapmış mıyım yorumlarinizi bekliyorum :)

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
o fiyata iyidir.
standartların üzerinde :oke:

Kaishakunin

Kaishakunin

Üye
    Konu Sahibi
Yorumlarınız için teşekkür ederim icimi rahatlattiniz çünkü indirimleri beklemeden sabirsizca gidip 1400-1500 tlye benim pcmden 3 kat ezik laptop alan arkadaş(!)larım benimkini kötülemeye çalışıyorlar.neymiş;yok demir yığını yok bari 10 kg alsaydin.bir an için ben bile sogumustum pcmden tekrar teşekkürler :D

restmod

restmod

Üye
Yorumlarınız için teşekkür ederim icimi rahatlattiniz çünkü indirimleri beklemeden sabirsizca gidip 1400-1500 tlye benim pcmden 3 kat ezik laptop alan arkadaş(!)larım benimkini kötülemeye çalışıyorlar.neymiş;yok demir yığını yok bari 10 kg alsaydin.bir an için ben bile sogumustum pcmden tekrar teşekkürler :D

Soguyacak ne var bence agirligi pek onemli degil onemli olan iyi performans vermesi o fiyata guzel secim yapmissin lenovo saglam markadir hayirli olsun :oke:

Kaishakunin

Kaishakunin

Üye
    Konu Sahibi

Rap Bizde Marka

Üye
Evet arkadaşlar cumartesi günü teknosadan 1179 tl ye lenovo z585 aldık tek sorunu wifiydi onu da kendim hallettim bu pc yi almakla iyi yapmış mıyım yorumlarinizi bekliyorum :)
kanka toshiba.arçelik.hp.samsung varken ne alakaaaa

Takipçi Satın Al

Üst Alt