Bu pc de oyun nasıl oynanır performans olarak?

ahom5151

Üye
    Konu Sahibi
Bu pc de oyun nasıl oynanır performans olarak?

oyun performansı nasıl olur beyler ben indirimden 1500 e aldımda

wpfurkan

Üye
Ekran kartı tırt yani oyun performansı kötü olur. Oyun oynamak istiyorsan ekran kartı en az 840m olmalı. Fifa falan için yeter seninki de ama yoksa kabak tadı verir.

Düşük modda anca oynatır yeni oyunları. O parayla pcdepo gibi güvenilir ucuz satan sitelerden kat kat iyisini bulursun kardeşim.

ahom5151

Üye
    Konu Sahibi
GTA 5 dir falan düşük ayarlarda kasmadan oynayabilir miyim sizce
Oynadigim aşırı oyun yok pes war bide gta 5 çıkınca oynamayı düşünüyorum sıkıntı yaratmassa

o işlemci ile zor kardeşim 1.7 yerine 2.5 olsaydı kasmadan oynayabilirdin. Grafik motoru yüksek bir oyun olacak

ahom5151

Üye
    Konu Sahibi
Yani turboyla 2.8 oluoda

Biliyorum kardeşim de zor olur ya zannetmiyorum. Hem en az 6 gb ram ister diye tahmin ediyorum

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
Gta 5 açarda sadece açar bu bilgisayar oynayamazsın

Tepkiler: key43
Ekran kartı düşük bir model oyun oynanacağını sanmam. GTA 5 açar ama sadece "açar"

ekran kartı kötü ve 2gb ram ile yeni oyunları oynayabileceğini sanmıyorum

Xurmirac

Üye
O fiyata çok daha iyi laptop veya oyun için bilgisayar toplanabilirdi.

ahom5151

Üye
    Konu Sahibi
Leptap onerirmisiniz yarin değiştirmeye goturcem pcyi

Pcdepo.com da araştır kardeşim ben 2 tane Laptop aldım gayet memnunum ve piyasaya göre çok ucuz oluyor garantileri de var her markanın kesinlikle tavsiye ediyorum

avast

Üye
Monster Abra a5 v.5.1 e bakıyorum gtx 960 var yaklışık fiyatada msı ın gtx 950 li modeli var hangisini tercih etmeliyim beni üniversitede yarı yolda bırakmamalı 4 sene