Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Telefon TavsiyesiBu özelliklerde bir telefon ?
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
adman1
Üye
Konu Sahibi
Bu özelliklerde bir telefon ?
GPS ( veya yuklenebilir ) , GPRS , 3G , arttırılabilir hafıza , e-mail , wap , mp3 ,wifi Tam bu özelliklere gore telefon bulmadım.Bir özellik olsa diğeri yok ! sizin bildiğiniz varsa eğer yazarmısınız dokunmatik olup olmaması önemli değil.
77bartu77
Üye
nokia 5800
clarsa
Üye
nokia n8
Starsley
Alabileceğin bir fiyat söylesen daha iyi çünkü çok telefon var o özelliklere sahip
pasha14
Üye
Arkadasım sen 5800ı tarıf etmıssın Aradıgın butun ozellıkler bu telefonda mevcut. Benden sana kullanıcı tavsıyesı ; Hiç kacırma al...
adman1
Üye
Konu Sahibi
Tavsiyeleriniz için sağolun . Evet doğru söylüyorsun 400 e kadar varsa onları inceleyeyim yoksa tabi üstüne çıkmak mecburiyetindeyim
clarsa
Üye
5800 üstüne çık az
adman1
Üye
Konu Sahibi
birde Samsung S5620 Monte de var ancak kullanlar muzdarip , dokunmatik arızaları ve donma gibi
farukozer4444
Üye
e63 olabilir belki
adman1
Üye
Konu Sahibi
e 63 ile hangi gps programı verimli çalışabilir birde ücreti programa göre değişiyormu ortalama ne kadar ?
pRime.
Üye
5800 öneririm. Aradığın her türlü özelliğe ve fazlasına sahip. Dokunmatik olmasın diyorsan da E55 öneririm. Ama 400tlyi biraz aşar.
KaTLeDeN67
Üye
monte daha şık 5800 dan bence ama sen bilirsin
serkan719
Üye
Çook Model var..
N95 - N96 - N86 - 5800 - N97 dahaa bir sürü
Samsungda Omnia lar var.
Fiyat olarak 350 derseniz 2. el temiz bir 5800 alabilirsiniz. Sıfırıda 480 TL
KaTLeDeN67
Üye
hmm
eagleneco
Üye
bütçeyi arttırmak şartı ile samsung wave 7233 diyorum. 5800dan çok daha iyidir.5800 kullandım memnun kalmadım.biraz daha zorlarsan samsung wave 8500 yada 8530 a mutlaka bak derim.