bu oyunu bulabilecek varmı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
bu oyunu bulabilecek varmı?
arkadaşlar lütfen bana
yardım edebilirmisiniz
rollercoaster revolution 99 tracks v1.1.17
oyunun boyutu:4.35mb
sensör ile oynanır.

Konu Sahibi
benim aradığım bu değil yinede teşekkürler

Konu Sahibi
geçersiz jar dosyası diyor yükleme sırasında

buradan indirin -->

rica ederim joqer bşy sorcam bu bölümde aslında yardım etme görevi sende dmi yada bizde edebilirmyiz arada müdahale ediyoruz ksura bakma ama

rica ederim joqer bşy sorcam bu bölümde aslında yardım etme görevi sende dmi yada bizde edebilirmyiz arada müdahale ediyoruz ksura bakma ama

Yok dostum ne kusuru benim YARDIMCI OLAMADIĞIM yada GÖZDEN KAÇIRDIĞIM vs. Gibi sorunlar olduğunda konulara tabiki yardım edebilirsiniz bu sizin de hakkınız Yani benim istediğim konulara düzenli Bakılsın ama 10 kişi gelip yardım etmeye kalkarsa konularda gereksiz ve boş yorumlar çok olur bu yüzden birkaç kişinin yardım etmesinde hiçbir sorun göremiyorum ben.Ama dediğim gibi 10 kişi yardım etmeye kalkarsa ben sorun çıkarırım Sen yardım edebilirsin iyi birine benziyorsun yorum kirliliği yapacağını zannetmiyorum.
Fakat yardımcı olmadan önce bilmen gereken birkaç konu var öncelikle yazı rengini Kırmızıya alırsan diğerlerinin arasında daha ilgi çekici ve gösterişli durur bu yüzden bilgi daha iyi anlaşılır.İkinci konu ise yorumunun altına kesinlikle İYİ FORUMLAR yazman bu da maxicep üyelerinin diğer site ve forum üyelerinden daha nezaketli ve yardımcı olduğunu gösterir Herhangi bir sorun olursa bana pm yaz ... Mümkün olduğunca benim yardımcı olduğun konulara da bakarsan iyi olur sonuçta hepimiz insanız be de yanlışlıklar yapabilirm

Bu arada Furkan Emekli abi de sağolsun elinden geldiğince yardım ediyor 3 kişi(qloxy,ben ve Furkan abi) bu bölüme rahat bakabiliriz diye düşünüyorum.Daha fazla kişiye gerek yok.

İYİ FORUMLAR

anladım joqer elimden geldiğince bende yardımcı olmaya çalışırım ozaman web tasarım okuyorum konularla ilgilenmek paylaşım yapmak sürekli internet ortamında ve program indirdiğimden bu gibi konularada yardımcı olmak güzel oluyor zaten anlamasam bu işlerden, yardımcı olamam. Teşekkürler

Anladım dostum umarım iyi bir ekip oluruz

İYİ FORUMLAR

Bi tane buldum. Buyrun link: eaxan.mobile9.com/download/content_delivery.php?key=OTkvcm9sbGVyY29hc19mem4yemIyOS5qYXJ8MTM1ODQ5OTcxNnw=

Konu Sahibi
teşekkürler kardeşim,link açılmıyor ben telefondan bağlanıyorum nete

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...