Bu oyunlar nasıl çalışıyor s60v5'de ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Bu oyunlar nasıl çalışıyor s60v5'de ?
[video=youtube;OmYH-X3pBeU]https://www.youtube.com/watch?v=OmYH-X3pBeU&feature=player_embedded#![/video]

Bu adam nasıl polarbit oyunlarını filan çalıştırabiliyor ?Bu oyunların linki varsa sizde atabilir mi ?

benim 5800da sorunsuz çalışıyordu. Sonradan silmiştim oyunu

ZaZuM

Üye
ilk oyunu n97 de oynamıştım güzel oyundu tavsiye ederim

Konu Sahibi
ilk oyunu n97 de oynamıştım güzel oyundu tavsiye ederim
C5-03 de çalışsa ilk oyun oynuyacamda Diğer oyunlar hakkında bir bilginiz yok mu? yada herkez video 13 dakika die sadece ilk bölümü mü izliyor

Emrgncy

Üye
C5-03 de çalışsa ilk oyun oynuyacamda Diğer oyunlar hakkında bir bilginiz yok mu? yada herkez video 13 dakika die sadece ilk bölümü mü izliyor

Arkadaşım ordaki oyunların birçoğu forumda var zahmet eder arasan bulursun ve oyunların hepsi polarbit değil. ben sadece 3 oyun gördüm sensörlü olan forumda birçok sensörlü oyun var. Mesela ikinci oyun Wave blazer BURDAN indirebilirsin

ZaZuM

Üye

winla bağlandığım için tamamı sıkıntı oluyo wifi ile bağlandığım an bakarım

Konu Sahibi
O değil de ben buradaki bütün polarbit oyunlarını buldum yükledim R. thunder grobal dışında hiç biri polarbit oyunu c5'te çalışmadı.Siz diyorsunuz 5800 da oynuyoruz.Bu ne iştir arkadaş.Ben yüklüyorum.Ama oyun açılmıyor.Acaba sürümden mi kaynaklanıyor

aynen benim 5800 da çalışıyor oyunlar ama c5 te çalışmadı oyun telefondan herhalde

arkadaşlar c5-03 s60v5 olmasına rağmen garip bir şekilde polarbit oyunlarını açmıyor polarbit oyunlarının çalışması için gerekli bir bileşen eksik sanırım c5-03 ün yazılımında

Konu Sahibi
Evet bu sorunu çözebicek yiğit aranıyor

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
C5-03'ün dertlerine bak Allah'tan C5-03'üm yok. Ama bu duruma da bir çözüm bulunmalı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...