Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu adam nasıl polarbit oyunlarını filan çalıştırabiliyor ?Bu oyunların linki varsa sizde atabilir mi ?
Emrgncy
Üye
Sadece en bştaki oyuna baktım o da asquadron forumda var ama her v5 de sağlıklı çalışmıyor ben N97 mini de çalıştırdım güzel oyun. diğerlerini bilmiyorum
Sadece en bştaki oyuna baktım o da asquadron forumda var ama her v5 de sağlıklı çalışmıyor ben N97 mini de çalıştırdım güzel oyun. diğerlerini bilmiyorum
Arkadaşım ordaki oyunların birçoğu forumda var zahmet eder arasan bulursun ve oyunların hepsi polarbit değil. ben sadece 3 oyun gördüm sensörlü olan forumda birçok sensörlü oyun var. Mesela ikinci oyun Wave blazer BURDAN indirebilirsin
winla bağlandığım için tamamı sıkıntı oluyo wifi ile bağlandığım an bakarım
CilginTurk1
Üye
Konu Sahibi
O değil de ben buradaki bütün polarbit oyunlarını buldum yükledim R. thunder grobal dışında hiç biri polarbit oyunu c5'te çalışmadı.Siz diyorsunuz 5800 da oynuyoruz.Bu ne iştir arkadaş.Ben yüklüyorum.Ama oyun açılmıyor.Acaba sürümden mi kaynaklanıyor
izmitli1983
Üye
aynen benim 5800 da çalışıyor oyunlar ama c5 te çalışmadı oyun telefondan herhalde
sadikbircan
Üye
arkadaşlar c5-03 s60v5 olmasına rağmen garip bir şekilde polarbit oyunlarını açmıyor polarbit oyunlarının çalışması için gerekli bir bileşen eksik sanırım c5-03 ün yazılımında
CilginTurk1
Üye
Konu Sahibi
Evet bu sorunu çözebicek yiğit aranıyor
Silinen Üye 94869
Kapalı Hesap
C5-03'ün dertlerine bak Allah'tan C5-03'üm yok. Ama bu duruma da bir çözüm bulunmalı.