Bu orgazm başka...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

pelın_

Konu Sahibi
Bu orgazm başka...

Kadınların daha çok zayıflamak ve formda kalmak için yaptıkları sporun başka bir etkisi daha ortaya çıktı: Kadınlar spor yaparken orgazm oluyor. .. Kadınların daha çok zayıflamak ve formda kalmak için yaptıkları sporun başka bir etkisi daha ortaya çıktı: Kadınlar spor yaparken orgazm oluyor.

ABD'nin Indiana Üniversitesi tarafından yapılan araştırmada kadınlar, aklında seks olmasa bile ağırlık kaldırıken veya kondisyon bisikleti sürerken orgazm oluyor. 18 ile 63 yaş arası yüzlerce kadın üzerinde yapılan araştırmada egzersizlerlerin orgazma etkisi incelendi. İncelemede, kadınların yarısı 10'dan fazla bu durumla karşılaştıklarını ifade etti. Bu kadınlardan çoğunluğu o anda herhangi bir fantezi kurmadıklarını söyledi. Orgazm olan kadınlar, karın hareketleri, sırığa ya da ipe tırmanma, bisiklete binme ve ağırlık kaldırmayı en çok orgazma ulaştıran hareket olarak yanıtladılar.

alıntı

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
:ah

furkan5800

furkan5800

Üye
enterasan

7 QUARESMA

7 QUARESMA

Üye
orgazm nedemek

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Kadınlara sorsalarmış keşke. Neyse ben bir kaç kişiye sorup cevap yazarım.

pelın_

Konu Sahibi
beyler cıdden artık yeter sapıttınz he

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Arkadaşlar ayıp ama :@ Anne felan..

bişey olmaz ben anneme nah yapıp bu ne demek diye sormuştum zamanında hatta ok'in ne olduğunu da sormuştum uygun cevabı verirler en azından google'da aramasından daha iyi

7 QUARESMA

7 QUARESMA

Üye
gogıl a yayazim bari

15097

15097

Üye
herkes bu konuda yalnız suan :D

15097

15097

Üye
cocuk google'a yazıyor sizin yüzünden :angry:

VKUCUKSAHİN

VKUCUKSAHİN

Üye
La oğlum gir bulaşma bunlara uyup daha çocuksun.. Tövbe estafirullah

Revengeful

Emekli Yönetici
Yahu bir şeyi ne kadar çok abartıyorsunuz arkadaş ! Konuyla alakasız +30 mesaj sildim.. Devamı olmaz umarım konu 2dk kilit..
Ayrıca orgazm ayıp birşey falan denmişti nesi ayıp onuda anlamadım ?
Arkadaşın sildiğim mesajları zaten dalga geçtiğini gösteriyor gibi ama her neyse düzgün bir cavap olarak şunu yazalım "Orgazm, tam olarak, çeşitli cinsel uyaranlarla beynin uyarılması şeklinde başlayan ve uyaranların etkisiyle kişide hem bedensel hem de ruhsal olarak algılanan bir histir."

- - - Eklendi - - -

Dalga geçmediğini varsayarsak büyüdüğünde açık açık öğrenirsin ne olduğunu.. Kısaca cinsel zevkin doruk noktası gibi birşey diyelim

• Beğen
Tepkiler: Mad EagLe, .SeRDaR. ve pelın_
.SeRDaR.

.SeRDaR.

Üye
Bence de abartmaya gerek yok. :hmmm

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Başlığı görünce anladım zaten içerde mevzu çıktığını bizim milletimiz böyle şeyler görmesin yeterki :)

atoubo

atoubo

Üye
Orgazma bak hizaya gel :D :D :D

KayraBey

KayraBey

Üye
Bir çin atasözü derki : "Konu org.... olunca yorum yapan çok olur..." :kop2:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt