Bu Okulda 30 İkiz Var

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fatih[Sag0]HiphoP

Fatih[Sag0]HiphoP

Üye
    Konu Sahibi
Bu Okulda 30 İkiz Var
Denizli'de Atatürk İlköğretim Okulu'nda 30 ikiz ve iki de üçüz öğrenim görüyor. 2 bin 603 öğrencinin öğrenim gördüğü Atatürk İlköğretim Okulu, Denizli'de ‘İkizlerin Okulu’ olarak anılıyor.

Yaşları 7 ile 14 arasında değişen 30 ikizden oluşan 60 öğrenciden 16'sı birinci, 4'ü ikinci, 8'i üçüncü, 8'i dördüncü, 8'i beşinci, 2'si altıncı, 6'sı yedinci, 10'u sekizinci sınıfta, üçüzler de ikinci sınıfta öğrenimlerini sürdürüyor. Değirmenönü, Feslikan ve Kuşpınar mahallelerinde oturan ailelerin çocukları olan ikiz ve üçüzler, en çok karıştırılmalarına üzülüyor.

Okulun maskotu haline gelen ikiz ve üçüz öğrenciler, benzerlikleri nedeniyle okulda ve günlük yaşamda karışıklıkların ortasında kaldıklarını, zaman zaman güçlükler yaşadıklarını anlatıyor, bazen de bu durumdan yararlanıp sınıfta yerlerini değiştirdiklerinde de öğretmenlerin kendilerini fark edemediğini söylüyor.

İkizler, en çok arkadaşlarının kendilerini karıştırdıklarını söyleyerek, “Çok benzediğimiz için kardeşlerimizle karıştırıyorlar. Bazen öğretmenlerimiz de yanılıyor. Tabii bu karışıklık bazen notlarımıza da yansıyor. Bazen ailelerimiz bile şaşırıyor. Ancak biz yine de halimizden memnunuz” diyor.
 


Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
İkiz doğurma bildiğiniz gibi genetik... Demek ki genelde akraba evliliği yaşanmış :) İpin ucu da bir süre sonra kaçmış :)
 

Calaissien

Üye
:D:D:D hep bir ikizimin olmasını istemişimdir.
 
Romantik Prens

Romantik Prens

Üye
ilginç yani teşekkürler
 
mservank

mservank

Üye
İyi ki ikizim yok.:)
 

Calaissien

Üye
neden ?
 
mservank

mservank

Üye
Ne biliyim kopyan gibi.
Karıştırılma olayları hem çevremden gördüğüm kadarıyla ikizlerdne biri diğerine oranla daha gelişmiş oluyor.İstemezdim açıkçası.
 

Calaissien

Üye
ben ikizimin bazen benim yerime benimde onun yerie geçmesini isterdim çok güzel olurdu
 
Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
Başlığı Gördüm de Bitane de Denizli'de Var Diyecektim..
Haber Zaten O İmiş.. :)


Denizli'den Böyle İlginç Haberler Çok Çıkıyor..
Türkiye'nin İlk Tüp Bebeği de Kız Arkadaşımla Aynı Sınıftaydı.. Bunu Kız Arkadaşım Söylemedi.. 1 Hafta Sonra Kızı Gaztelerde Haberlerde Gördüm.. Yaşgünüymüş :)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt