Bu Notebookun Pili 11 Saat Gidiyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

^^AnaCOnDA^^

Üye
    Konu Sahibi
Bu Notebookun Pili 11 Saat Gidiyor
ThinkPad serisi yeni nesil notebookların pil ömürleri duyanları şaşkına çeviriyor !
<div align="center"></div>
Lenovo, dünyanın en tanınmış notebook markası ThinkPad ürün ailesine eklediği iki yeni ürün grubu ile performans, taşınabilirlik ve pil ömrü özelliklerini geliştirdi. Intel Centrino Duo çift çekirdekli işlemciye sahip olan ürünler en dikkat çekici özelliği 11 saate kadar varan pil ömrü.

Ürünlerde bulunan Intel çift çekirdekli işlemciler, daha önceki işlemcilere göre verimlilik ve çoklu görevlendirmeyi geliştirip, kullanıcıların birden fazla yüksek performanslı uygulamayı aynı anda çalıştırmasına izin veriyor. Lenovo ThinkPad X60 Serisi, Intel Core duo işlemci ve Intel Mobil 945 Express Chipset, 667 MHz veri yolu 667 MHz DDR2 SDRAM özellikleri ile performans artışı sağlıyor ve önceki platformlara göre yüzde 37&#8217;lik bir güç kullanımı azaltımı ile adaptörsüz kullanma süresini 11 saate kadar çıkarabiliyor.

ThinkPad T60 Serisi, Roll Cage sayesinde bileşenlerini darbelere karşı korurken, Active Protection System diskteki verilerinizin korunmasında mekanik önlemlere elektronik destek veriyor ayrıca darbelere karşı kendi özel kılıfında duran disk sayesinde bilgileriniz 3&#8217;lü fiziksel ve elektronik koruma altına alınırken Rescue and Recovery teknolojisi sayesinde bilgileriniz otomatik olarak yedeklenerek kötünün kötüsüne karşı da önlem alınmış oluyor.

Lenovo&#8217;nun donanım ve yazılım esaslı güvenlik çözümü ve entegre parmak izi okuyucusunu birleştiren Lenovo ThinkPad X60 ve T60 Serisinin üst modelleri bugün mevcut en güvenli bilgisayarlardan. Entegre parmak izi okuyuculu Lenovo ThinkPad&#8217;ler güvenliği basitleştirerek, kullanıcıların parola korumalı her türden bilgiye tek dokunuşta erişmesine izin verirken, verilerin izinsiz erişime karşı korunmasını sağlıyor.

Lenovo, Aralık 2005&#8217;te 1.000.000 uncu entegre parmak izi okuyuculu ThinkPad&#8217;ini satarak biyometrik-olanaklı bilgisayarların dünyadaki en büyük üreticisi haline geldi.

Hürriyet
 

RockFord Fosgate

Üye
pekı fıyatı ne kadar olacak????4 mılyar fılansa kımse almaz 1600-1800 dolar sevıyesı ıyıdır&#33;&#33;&#33;
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt