Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

wp fanını niye çağırdın?O işte beklenen insan herkes o adamı bekliyordu ve geldi@Aybin.Kilic
![]()
android 6.0 ile hızlılıkta iosla yarış açacak wpnin papucu dama atılacak
wp 8.1 ile şahlanacak dediler gördükWP 10 nasıl oldu. Sen bilirsin.![]()
wp 8.1 ile şahlanacak dediler gördük

wp fanı kaç para bide kliması var mı bunun3310 efsaneya
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
wp fanını niye çağırdın?

windows sizin bizim fikirlerimize pek değer vermezo sistem hiçbir zaman stabil olmaz çok karşı çıktım gidin pc üretin mobil size göre değil dedim.neyse fazla sürmez![]()

3310 efsaneya
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
wp fanını niye çağırdın?
Nokia bugün wp dese sen fena dönersin. Dönme hızına Fan bile yetişemez. Wp8 kullanıp wp8.1 denime kadar olan süreci değerlendirirken az objektif ol diyeceğim de sen objektifi fotoğraf makinesinden bilirsinwp 8.1 ile şahlanacak dediler gördük
Wp 10 daha yayınlanmadı ki!! Beta bile olmayan test süreci ile amma yaptınız ha. Yılın son çeyreğinde final sürümü gelince o zaman hep birlikte eleştiririz. O yüzden boşa çene çalmaya gerek yok.WP 10 nasıl oldu. Sen bilirsin.![]()
Wp değil, Nokia yönetim kurulu kahrolsun. Maaşlı Ceoya bir tanesi rest çekmedi. Symbianı geçtim, Meego gibi bir işletim sistemini çöpe atan karara imzalayan herkesin kulaklarını çınlatırsınız artık. Ayrıca Wp doğru işler yapıyor. Nokia insanlar da güven ve itibar kaybına sebep oluyordu. Nokia isminin kaldırılması isabetli olmuş yani Lumia ve Surface isimleri daha kibar geliyor bana .WP kahrolsun Nokiaya yaptıklarından sonra.