Bu nedir yahu bu nedir ya bu ne abi!?!?!?!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
iyavuzoz

iyavuzoz

Üye
    Konu Sahibi
Bu nedir yahu bu nedir ya bu ne abi!?!?!?!
nedir benim bu vınn'dan çektiğim :vur :vur :vur başta 12 saat dedi şimdi 5 saat diyor :zzz: şu anda turkcell'e lanet yağdırıyorum >:-(

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Kissadan hisse lol oynarsaniz kafanizi duvarlara vurursunuz sinirlenirsiniz :hmmm

iyavuzoz

iyavuzoz

Üye
    Konu Sahibi
Kissadan hisse lol oynarsaniz kafanizi duvarlara vurursunuz sinirlenirsiniz :hmmm

ne lolü yahu vınn yüzünden saçımı başımı yoluyorum

- - - Eklendi - - -

her girdiğimde çok iyi bişeymiş gibi adil kullanım kotasını aştığınız için hızınız 128 kbit'e düşürülmüştür diye mesaj geliyor :zzz: bir de ek bir ücret ödenmeyecektir demiyor mu? bir de para alsaydın bizi süründürmekten :angry:

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
La saka yaptik kizmissin sen bayagi :( bende uydunete lanet yagdiriyorum adam kafasina gore site aciyor mesela maxicepe giriyorum ama google'a giremiyorum :zong:

• Beğen
Tepkiler: iyavuzoz
Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Valla cildirtiyor beni yaa :( herifin keyfini bekliyoruz aricam teledunyayi aricam artik baska yolu yok :hmmm

RecepBerkA

RecepBerkA

Üye
Bende de aynı sey oldu 8mbit intle 30 dk da indirdim :o

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Lady gagaya sikayet edelim illucu ya o :ehe

Türe

Türe

Üye
Kac gb kotali ?

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Aslinda aveayi dusunebilirsin ablam fenernet kullaniyordu hiz konusunda cok iyiydi bir de onceki aydan ne kadar kullanim hakkin kalirsa sonraki aya ekleniyordu :)

iyavuzoz

iyavuzoz

Üye
    Konu Sahibi
Aslinda aveayi dusunebilirsin ablam fenernet kullaniyordu hiz konusunda cok iyiydi bir de onceki aydan ne kadar kullanim hakkin kalirsa sonraki aya ekleniyordu :)

yok bu vinnin 1 yillik seyi bitsin adam gibi modem takicaz :D ttnet falan

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
ttnet çok daha dandik :zzz:

Metin MF

Metin MF

Üye
işte bunlar hep vınn

iyavuzoz

iyavuzoz

Üye
    Konu Sahibi
yok vinndan kotu degil :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt