Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu nedir yahu bu nedir ya bu ne abi!?!?!?!
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
iyavuzoz
Üye
Konu Sahibi
Bu nedir yahu bu nedir ya bu ne abi!?!?!?!
nedir benim bu vınn'dan çektiğim başta 12 saat dedi şimdi 5 saat diyor şu anda turkcell'e lanet yağdırıyorum >:-(
ne lolü yahu vınn yüzünden saçımı başımı yoluyorum
- - - Eklendi - - -
her girdiğimde çok iyi bişeymiş gibi adil kullanım kotasını aştığınız için hızınız 128 kbit'e düşürülmüştür diye mesaj geliyor bir de ek bir ücret ödenmeyecektir demiyor mu? bir de para alsaydın bizi süründürmekten
Oğuzhan
Üye
La saka yaptik kizmissin sen bayagi bende uydunete lanet yagdiriyorum adam kafasina gore site aciyor mesela maxicepe giriyorum ama google'a giremiyorum
La saka yaptik kizmissin sen bayagi bende uydunete lanet yagdiriyorum adam kafasina gore site aciyor mesela maxicepe giriyorum ama google'a giremiyorum
Aslinda aveayi dusunebilirsin ablam fenernet kullaniyordu hiz konusunda cok iyiydi bir de onceki aydan ne kadar kullanim hakkin kalirsa sonraki aya ekleniyordu
Aslinda aveayi dusunebilirsin ablam fenernet kullaniyordu hiz konusunda cok iyiydi bir de onceki aydan ne kadar kullanim hakkin kalirsa sonraki aya ekleniyordu