Batarya pahalımı birde çakma olmayan 3000 mah lık batarya bulabilirmiyim ve sorun çıkarır mı (patlama ) gibi. Ne kadara bulurum ve fark olurmuSanırım bataryanın voltajını ölçen sistem olan bme ile alakalı bir durum. N9'da da böyle bir sorun vardı ani voltaj kayıpları gibi bişey ona benziyor biraz. Sebeplerinden birisi bataryan artık yavaştan beni değiştir diyor olabilir.

Fiyat ne kadar olur?Sanırım nexus4'ün bataryası çıkmıyordu. Bu sebepten daha yüksek amperli batarya var mıdır onu da bilemiyorum. Yüksek amperli batarya daha büyük boyut demektir neticede arka kapak çıkmıyorsa alanla oynamak söz konusu olmayacağından yüksek amperli batarya fikri biraz uzak gibi geliyor bana nexus4 için.
Tavsiyem servise gidip orjinal batarya ile değiştirmen işlevi bitmesine yakınken. Çünkü telefonun halen gideri var ve performansı tahminimce oldukça iyidir.
Klasik kalibrasyon sorunu.O kadarlık fark birşey bile değilbende artma değilde %50 lerden %14 e düşmüştü.
Benim pilimde %60 lardaydı quick start yaptım %12 ye dustu sonra şarja taktım %27 oldu bu sorunun çözümü nedir ?Klasik kalibrasyon sorunu.O kadarlık fark birşey bile değilbende artma değilde %50 lerden %14 e düşmüştü.
Ne tür bir kalibrasyon gösterirmisiniz bazilarını denemiştim işe yaramamıştıdaAçıkçası çözümünü denemedim ama kalibrasyon yapınca düzeliyormuş.