Tavsiye Bu neden oluyor

Sponsorlu Bağlantılar

NEXUS

NEXUS

Üye
    Konu Sahibi
Bu neden oluyor
Arkadaşlar nexus 4 te bazen örneğin şarzım %7 az önce böleydi şarza takmadım hiç kapatıp açtım %14 e çıktı :D herhangi bir sorun olabilir mi ?

Ritchie88

Ritchie88

Üye
Benim s3 te hergün oluyor, bataryası işte gidiyorum çeşmi siyahım şarkısını söylüyor sana

• Beğen
Tepkiler: .NeXuS.
NEXUS

NEXUS

Üye
    Konu Sahibi
Az önce kapatıp açtım %7 fen %10 a çıktı , 30 kere kapatıp açsam %100 e çıkarmı acaba :hmmm :D

• Beğen
Tepkiler: DarkredBlue61
Sucrofe

Sucrofe

Üye
Benim LG G2'de de oluyor. Batarya dinlenince toparlandığını düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: .NeXuS.
Seglopsi

Seglopsi

Üye
Sanırım bataryanın voltajını ölçen sistem olan bme ile alakalı bir durum. N9'da da böyle bir sorun vardı ani voltaj kayıpları gibi bişey ona benziyor biraz. Sebeplerinden birisi bataryan artık yavaştan beni değiştir diyor olabilir.

NEXUS

NEXUS

Üye
    Konu Sahibi
Sanırım bataryanın voltajını ölçen sistem olan bme ile alakalı bir durum. N9'da da böyle bir sorun vardı ani voltaj kayıpları gibi bişey ona benziyor biraz. Sebeplerinden birisi bataryan artık yavaştan beni değiştir diyor olabilir.
Batarya pahalımı birde çakma olmayan 3000 mah lık batarya bulabilirmiyim ve sorun çıkarır mı (patlama ) gibi. Ne kadara bulurum ve fark olurmu :)

Seglopsi

Seglopsi

Üye
Sanırım nexus4'ün bataryası çıkmıyordu. Bu sebepten daha yüksek amperli batarya var mıdır onu da bilemiyorum. Yüksek amperli batarya daha büyük boyut demektir neticede arka kapak çıkmıyorsa alanla oynamak söz konusu olmayacağından yüksek amperli batarya fikri biraz uzak gibi geliyor bana nexus4 için.

Tavsiyem servise gidip orjinal batarya ile değiştirmen işlevi bitmesine yakınken. Çünkü telefonun halen gideri var ve performansı tahminimce oldukça iyidir.

NEXUS

NEXUS

Üye
    Konu Sahibi
Sanırım nexus4'ün bataryası çıkmıyordu. Bu sebepten daha yüksek amperli batarya var mıdır onu da bilemiyorum. Yüksek amperli batarya daha büyük boyut demektir neticede arka kapak çıkmıyorsa alanla oynamak söz konusu olmayacağından yüksek amperli batarya fikri biraz uzak gibi geliyor bana nexus4 için.

Tavsiyem servise gidip orjinal batarya ile değiştirmen işlevi bitmesine yakınken. Çünkü telefonun halen gideri var ve performansı tahminimce oldukça iyidir.
Fiyat ne kadar olur?

Seglopsi

Seglopsi

Üye
Ben bir defa nokia n9 bataryası değiştirdim 120 lira almıştı servis bundan 1 yıl kadar evvel. Lg bataryası bence daha uygun fiyattadır..

PriZm

PriZm

Üye
Klasik kalibrasyon sorunu.O kadarlık fark birşey bile değil :D bende artma değilde %50 lerden %14 e düşmüştü.

SHS

SHS

Üye
Klasik kalibrasyon sorunu.O kadarlık fark birşey bile değil :D bende artma değilde %50 lerden %14 e düşmüştü.

Aynısını yazcaktım, arka arkaya aç kapa yapıyom bazen şarj öyle düşüyor

lazye

lazye

Üye
Çok ilginç bu durumlar bende de oluyor :?

MaxipmaN

Üye
bende bi sorun yokdaha doğrusu plastik samsungumda bi sorun yok ;)

• Beğen
Tepkiler: lazye
NEXUS

NEXUS

Üye
    Konu Sahibi
sorunu çözdüm xposed den kaynaklıymış , kernel script ve wipe script flashladım sonra custom u yükledim ve sonrada stock romu tekrar üstüne kurunca bütün herşey gitti şu sorunsuz.
Konu Kilitlenebilir @Nextman

sacid589

sacid589

Üye
Benim pilimde %60 lardaydı quick start yaptım %12 ye dustu sonra şarja taktım %27 oldu bu sorunun çözümü nedir ?

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Telefonu Yoğun Kullanıyorsundur Normal Birşey Aslında Cihaz O Anlık Yüke GÖre Akım Çektiğini Hesaplıyor Kapatıp Açınca Yükte Azaldiği İçin Normal

PriZm

PriZm

Üye
Açıkçası çözümünü denemedim ama kalibrasyon yapınca düzeliyormuş.

hilenteg

hilenteg

Üye
Sytem klasorunden batterystats.bin isimli dosyayi silmen yeterli olur

Takipçi Satın Al

Üst Alt