Bu Ne şansızlık Böyle Ya

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Clausius Clapeyron

Üye
    Konu Sahibi
Bu Ne şansızlık Böyle Ya
O kadar kredi kartı borcumuz bitsinde telefon alalım dedik fiyatlar almış başını gitmiş. Teknosada w800 949 ytl K750 749 ytl bunlar 2 hafta önce ucuzdu ne olduda birden fırladı K750 almaya gittim bugün fiyatları görünce şok oldum sinirlendim ve almadım şansızlığında bu kadarı olur. Arkadaş 3 hafta önce aldı K750 650 ytl ye biz alalım dedik 749 ytl Ne zaman ucuzlar bu telefonlar

gentleman

gentleman

Üye
arkadaşım euro ne zaman düşerse tel. fiyatlarıda düşer

Clausius Clapeyron

Üye
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(gentleman &#064; May 22 2006, 09&#58;15 PM) [post=340449]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
arkadaşım euro ne zaman düşerse tel. fiyatlarıda düşer
[/b][/quote]

zoom

Üye
euro bir fırladı telefon fiyatlarıda tavana vurdu

***BlackrosE***

***BlackrosE***

Üye
Döviz sağolsun

perfectlover

Üye
Sen dövizdeki aşırı değerlenmenin mağdurusun maalesef. Bu gidişle düşeceği de yok dolar ve euro&#39;nun.

ocu77

ocu77

Üye
hacı beklemekten başka yapacak bişey yok şuanda..euro telefon piyasasının anasını ağlattı...offf offfff

Silinen Üye 153

Silinen Üye 153

Kapalı Hesap
Euro&#39;nun düştügü an fiyatlarda düşücektir..

Şansın yokmuş..&#33;&#33;

ChaLLenGeR

ChaLLenGeR

Üye
Bi gün alırsın inşallah

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Döviz fiyatlarının azmasıyla beraber telefon satışları durmuş zaten. Bizim açımızdan da iyi oluyor, döviz indikten sonra adamlar indirim yapacak mecbur; böyle gitmez.

Lion Heart

Lion Heart

Üye
zaten cepte satışlar şu an durma noktasına geldi. 1 ay kadar bir süre sonunda dövizin düşmesi lazım ve bunun cep fiyatlarına yansıması lazım. Geçici birşey normalde ama bu ülkede herşey olabilir. Yani teoride olması gereken birşeyin pratikte olmama ihtimalini göz ardı etmemek gerek.

Exalans

Exalans

Üye
ah dolar ah ama iyi oldu dün altın manyak düşüş yaptı.

barabelli

barabelli

Üye
euro nun yuzunden bnde yenılıcektım fıyatlar uctu

melisgiray

Üye
ya ben daha dün aldım k750i 745milyona ama bi hafta önce 699milyondu bence alacaksanız hemen alın fiyatlar dolara endekslendiği için artacak gibi duruyor ama bilemem belki de düşer sinirlenmeyin:good:)

PcM@STéR

PcM@STéR

Üye
melisgiray' Alıntı:
ya ben daha dün aldım k750i 745milyona ama bi hafta önce 699milyondu bence alacaksanız hemen alın fiyatlar dolara endekslendiği için artacak gibi duruyor ama bilemem belki de düşer sinirlenmeyin:good:)

Tekrar Düşecektir. Aynısı benim başıma geldi. gerçi Dövizden değil Stok bekletildi Türkiye genelinde o yüzden tavan yapmıştı çok sürmedi 5 ay sonra tekrar düştü hemde ne düşüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...