Bu nasıl oluyor?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
._Burcu_.

._Burcu_.

Üye
    Konu Sahibi
Bu nasıl oluyor?
Banlanan üyelerin banları kalkıyor(bazıları)veya sınırsız ban alanlar(bazılar) ertesi güne ban'ı kalkıyor.
Forumda nasıl oluyor böyle?
Şimdi bu konuyu açtım diye banada ban verirseniz,vermeniz sorun değil,isterseniz sınırsız verin böyle bir başlık açtım diye.Böyle yapmanız garip değil mi?
Olurda hangi sayfada olduğunu incelemek istersiniz;http://www.maxicep.com/konu-disi/bu-konuyu-2016da-hortlatacagim-4-511087.html

Uruloki

Uruloki

Üye
haksız olarak banlandığım için banım tekrar açıldı isterseniz site hakkında bölümünde banlanma diye konu var oraya bakabilirsiniz

pRime.

pRime.

Üye
Banlanan üyelerin banları kalkıyor(bazıları)veya sınırsız ban alanlar(bazılar) ertesi güne ban'ı kalkıyor.
Forumda nasıl oluyor böyle?
Şimdi bu konuyu açtım diye banada ban verirseniz,vermeniz sorun değil,isterseniz sınırsız verin böyle bir başlık açtım diye.Böyle yapmanız garip değil mi?

Bir yanlışlık oldu ve arkadaş ban yedi fakat sonra yanlışlık yapıldığı anlaşılınca banı kalktı arkadaşın. Gayet normal banın kalkması.

OğuzcanAbi

Üye
ama yerine ama nin yerine ustundekine basmis :ehe )

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Bu durum son aylarda sadece Uruloki kullanıcı adlı arkadaş için oldu, onun dışında ban açmadık hiç. Bağlantısını verdiğim konudan Uruloki arkadaşımızın durumu hakkında bilgi edinebilirsiniz:

http://www.maxicep.com/site-hakkinda/banlanma-512902.html

Bunun dışında bir örnek yok sanırım?

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Bu durum son aylarda sadece Uruloki kullanıcı adlı arkadaş için oldu, onun dışında ban açmadık hiç. Bağlantısını verdiğim konudan Uruloki arkadaşımızın durumu hakkında bilgi edinebilirsiniz:

http://www.maxicep.com/site-hakkinda/banlanma-512902.html

Bunun dışında bir örnek yok sanırım?
Aynen açıklama Adminin verdiği konuda yazmaktadır.
Benim de böyle bir gelişmeden haberim olmadığı için o yorum orada öyle kaldı.
Ertesi güne banı kalkanlar kim merak ettim şimdi :)

Uruloki

Uruloki

Üye
Anıl abi resimde benim olduğum belli ban kalktı ilk defa olan birşey bu

Herox64

Üye
bak bugün bir daha ban aldım ve yine küfür etmişim(!) nerde olduğunu ben yine bilmiyorum ya da aynı klavye durumu galiba eğer nerde olduğunu bilirsem çok güzel olucak en azından neden aldığımı öğrenicem ayrıca konuda açmadım gün içerisinde cevap gelmezse konuda açabilirim

mangdaşire

mangdaşire

Üye
bak bugün bir daha ban aldım ve yine küfür etmişim(!) nerde olduğunu ben yine bilmiyorum ya da aynı klavye durumu galiba eğer nerde olduğunu bilirsem çok güzel olucak en azından neden aldığımı öğrenicem ayrıca konuda açmadım gün içerisinde cevap gelmezse konuda açabilirim

son mesajına baktım :"http://www.maxicep.com/gereksiz-mesajlar-ve-deneme-mesajlari/yeter-artik-2-513833.html#post3568284" başı bozuk takımı heryerde" yazmışsın.inşallah yanlış anlamamışımdır.bu yüzden banlanmış olabilirsin.

Herox64

Üye
asla öyle birşey yazmadım ben eminim oraya girmem bile eminim ben öyle asla birşey yazmadım eminim kein hesabım hacklenmiş olmalı

mangdaşire

mangdaşire

Üye
asla öyle birşey yazmadım ben eminim oraya girmem bile eminim ben öyle asla birşey yazmadım eminim kein hesabım hacklenmiş olmalı

olabilir.ama dedigim gibi bu yüzden banladılar galba.

Herox64

Üye
hayır ben asla öyle yazmam bile bir kere birleşik sonra her harf büyükle başlıyor imkansız hayır imkansız

mangdaşire

mangdaşire

Üye
hayır ben asla öyle yazmam bile bir kere birleşik sonra her harf büyükle başlıyor imkansız hayır imkansız

o zaman inşallah yakın zamanda yanlışlık anlaşılır.bu arada banlı hesabına girebiliyor musun?çünkü hackleyen kişi şifreyi de degiştirmiş olabilir.

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Kararın değişeceğini zannetmiyorum ama hesap çalınma olayını inceleyeceğim bir. Bu konuda bana soru sormazsanız sevinirim, değişiklik olursa yine buradan yazarım.

İyi forumlar arkadaşlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt