Püf Noktası Bu nasıl iş ??

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
İlk resimde attığınız yeni nesil galiba 64 bit de destekliyormus :)
Dediğiniz doğru olabilir bende o yüzden sordum kaç tane s3 neo var diye işler karıştı bizim ülkede Q olan mı satılıyor yani I olan yok mu? Birde benim attığım da dual değil quad core
Olabilir hocam bir sürü varyasyon var bazı s400 ler destekliyor fakat bizimkilerde mağlesef 64 bit yok ki zaten olsada pek bi faydası olmaz.Türkiyede Q satılıyor olması lazım.Zaten farkı yok İ olanda 8226,Q olanda 8926 kullanılıyor ikiside A7 1,4Ghz.Sizin yolladığınız model S3 Neo,Birde Neo Plus (+) var İ-Q bizim üklemize bunlar geldi fakat Q daha yaygın.

byAndroid

byAndroid

Üye
Baktım ikisinden de var satılık plus da çift sim var sanırsam neyse kafa karışıklığı olmasın

Oguzhantrc

Oguzhantrc

Üye
    Konu Sahibi
Msm8226 değil ki,8926 300,1401Mhz arasında çalışıyor İ9301Q ve İ9301I modelleri için söylüyorum bunları Gpu olarakta Adreno 305 var bundada 3 frekans var 200,320,450Mhz sorularınız varsa bana sorabilirsiniz.

Marka takıntın var mı dostum ona göre modellere bakıp geri dönüş yapayım.

Marka takıntım var galiba :D samsung'a çok alıştım uygulama ikonlarina bile

Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
Marka takıntım var galiba :D samsung'a çok alıştım uygulama ikonlarina bile
O fiyata en iyi donanım şuanlık Discovery Air gibi duruyor,birtek o 8 çekirdek ve Mali-450MP4 kullanıyor bu Neonun çok çok üstünde bi donanım.

• Beğen
Tepkiler: Oguzhantrc
byAndroid

byAndroid

Üye
Aynen bende discovery air öneririm ortamda havan bile olur tasarımı yeter

byAndroid

byAndroid

Üye
Olsun ya takılmam ben öyle şeylere en ince telefon türkiyede ki tasarım özellikleri fiyat falan makul bence

Takipçi Satın Al

Üst Alt