A101 de s4 899TL
İyi. zaten discovery 2 sanırsam toucwiz arayüzü yok ram kullanımı çok iyi bence. temizleyince kaça düşüyor
İyimi kötü mü benim tel?
Telefon bittiği zaman kampanya biter telefon 2 dj içinde tukenecegi için 2 dk sürer kampanya. A101 in önünde kamp kurmak lazım![]()

Şansın daha yüksek şanslısınzaten bi mağazaya 2-3 tane gelir diye düşünüyorum fazla gelmiyor böyle cihazlar

Ben sana bişey deyim mi sende şuan s3 mini 8200 yok mu yani geliştiricisi olmayan rom falan olmayan firmaya bağlı bir telefon 8190 nin varyanti sözde daha iyi ama geliştiricisi falan yok. S3 neo da durum öyle s3 ün varyanti s3 un geliştiricisi çok fazla her türlü şey bulursun s3 neo da durum öyle değil 8200-8190 da durum neyse s3 neoyla s3 için de öyle karar sizin
S3 neo 1.4 ghz mi 1.2 ghz mi onuda anlamadım doğru dürüst ne inceleme var nede özelliklerini yazan yer
Kaynak göster bana bazı yerde 1.2 diye geçiyor bazı yerde 1.4 diye geçiyor gsmarena gibi büyük bi sitede bile 1.2 ghz or 1.4 ghz diye geçiyor
Valla ordaki bilgiler inşallah doğrudur ön kamerasını da vga ya da 1.3 mp diyenler vardı forumda s3 ten daha kalitesiz diyorlardı birde şarj hiç iyi gitmiyormus vatandaki yorumlara göre

Dostum her kafadan ses çıkınca kafanın karışması normal en iyisi içine sineni al sen takılma bizim yorunalrimiza sonuçta kullanıcı sensin en iyisini sen bilirsin