Püf Noktası Bu nasıl iş ??

Sponsorlu Bağlantılar

dumann_19

Üye
A101 de s4 899TL

Oguzhantrc

Oguzhantrc

Üye
    Konu Sahibi
S3 mini var şuan elimde 35 uygulama yükledim bazı gereksiz sistem uygulamalarını sildim iyi yani ramde sıkıntı yok :)

26 Şubat ta olacakmış ben 1 martta alıcam yetişemem galiba.

Oguzhantrc

Oguzhantrc

Üye
    Konu Sahibi
A101 in kampanyası kaç gün geçerli bilen var mı? Acil

byAndroid

byAndroid

Üye
Telefon bittiği zaman kampanya biter telefon 2 dj içinde tukenecegi için 2 dk sürer kampanya. A101 in önünde kamp kurmak lazım :)

byAndroid

byAndroid

Üye
Şansın daha yüksek şanslısın :) zaten bi mağazaya 2-3 tane gelir diye düşünüyorum fazla gelmiyor böyle cihazlar

Oguzhantrc

Oguzhantrc

Üye
    Konu Sahibi
byAndroid

byAndroid

Üye
Led dediğim bildirim ışığı mı

byAndroid

byAndroid

Üye
Ben sana bişey deyim mi sende şuan s3 mini 8200 yok mu yani geliştiricisi olmayan rom falan olmayan firmaya bağlı bir telefon 8190 nin varyanti sözde daha iyi ama geliştiricisi falan yok. S3 neo da durum öyle s3 ün varyanti s3 un geliştiricisi çok fazla her türlü şey bulursun s3 neo da durum öyle değil 8200-8190 da durum neyse s3 neoyla s3 için de öyle karar sizin
S3 neo 1.4 ghz mi 1.2 ghz mi onuda anlamadım doğru dürüst ne inceleme var nede özelliklerini yazan yer

Oguzhantrc

Oguzhantrc

Üye
    Konu Sahibi
Ben sana bişey deyim mi sende şuan s3 mini 8200 yok mu yani geliştiricisi olmayan rom falan olmayan firmaya bağlı bir telefon 8190 nin varyanti sözde daha iyi ama geliştiricisi falan yok. S3 neo da durum öyle s3 ün varyanti s3 un geliştiricisi çok fazla her türlü şey bulursun s3 neo da durum öyle değil 8200-8190 da durum neyse s3 neoyla s3 için de öyle karar sizin
S3 neo 1.4 ghz mi 1.2 ghz mi onuda anlamadım doğru dürüst ne inceleme var nede özelliklerini yazan yer

1.4 ghz

byAndroid

byAndroid

Üye
Kaynak göster bana bazı yerde 1.2 diye geçiyor bazı yerde 1.4 diye geçiyor gsmarena gibi büyük bi sitede bile 1.2 ghz or 1.4 ghz diye geçiyor

Oguzhantrc

Oguzhantrc

Üye
    Konu Sahibi
byAndroid

byAndroid

Üye
Valla ordaki bilgiler inşallah doğrudur ön kamerasını da vga ya da 1.3 mp diyenler vardı forumda s3 ten daha kalitesiz diyorlardı birde şarj hiç iyi gitmiyormus vatandaki yorumlara göre

Oguzhantrc

Oguzhantrc

Üye
    Konu Sahibi
Valla ordaki bilgiler inşallah doğrudur ön kamerasını da vga ya da 1.3 mp diyenler vardı forumda s3 ten daha kalitesiz diyorlardı birde şarj hiç iyi gitmiyormus vatandaki yorumlara göre

Aklım bulandı ne alcam ben :D

byAndroid

byAndroid

Üye
Dostum her kafadan ses çıkınca kafanın karışması normal en iyisi içine sineni al sen takılma bizim yorunalrimiza sonuçta kullanıcı sensin en iyisini sen bilirsin

Oguzhantrc

Oguzhantrc

Üye
    Konu Sahibi
Dostum her kafadan ses çıkınca kafanın karışması normal en iyisi içine sineni al sen takılma bizim yorunalrimiza sonuçta kullanıcı sensin en iyisini sen bilirsin

S4 alamazsam , s3 neo :D

byAndroid

byAndroid

Üye
Hadi hayırlı olsun diyelim

• Beğen
Tepkiler: Oguzhantrc
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Hiç uğraşmayın S3 Neo profosörünü çağırıyorum o bize cpu-z den ss ile destekler :D

@Siycey

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 1145465
Takipçi Satın Al

Üst Alt