Püf Noktası Bu nasıl iş ??

Sponsorlu Bağlantılar

Oguzhantrc

Oguzhantrc

Üye
    Konu Sahibi
parlaklığı boşverin oyun optimize sorunu var ve geri tuşu solda dikkatimi çeken ram ve ghz olmuştu sanırım s3 neo alcam

• Beğen
Tepkiler: YaşlıTaşCocuk54 ve B.A.R.O.N

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
parlaklığı boşverin oyun optimize sorunu var ve geri tuşu solda dikkatimi çeken ram ve ghz olmuştu sanırım s3 neo alcam
S4 mini ile tasarımı arasında baya fark var hangisini beğenirsen bence onu al. Tabiki S4 mini developmentı daha iyi ama sanırım stock kullanmayı seven birisin. Gta sanandres için telefon almıyorsan yerel hafıza bakımındanda S3 neo alman daha iyi olacaktır.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Aslında A101 de S4 gelecek diyorlar 800 liraya ama zamanın var mı bilmem ayrıca samsung Türkiye garantili diyorlar düşünürsen bir araştır derim. Lollipop almış cihaz S4.

Oguzhantrc

Oguzhantrc

Üye
    Konu Sahibi
Aslında A101 de S4 gelecek diyorlar 800 liraya ama zamanın var mı bilmem ayrıca samsung Türkiye garantili diyorlar düşünürsen bir araştır derim. Lollipop almış cihaz S4.

10 gün sonra gelse tam ne güzel olur be

byAndroid

byAndroid

Üye
1 hafta sonra geliyor ve s3 neo dada optimasyon sorunu var hatta konu açılmıştı kasan oyunlar hakkında

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
@mvrucu123
Gta sanandres dışında şikayet yoktu.
@mvrucu123

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu
YaşlıTaşCocuk54

YaşlıTaşCocuk54

Üye
Bnce s4 mini gpu da farkettirir normal kullanımı bile etkiliyor

byAndroid

byAndroid

Üye
İkisi arasında bencede s4 mini tabikide :)

• Beğen
Tepkiler: YaşlıTaşCocuk54
YaşlıTaşCocuk54

YaşlıTaşCocuk54

Üye
Kardesim emin ol bence zamanla destek artar s3 neo ya ve en kötü en az bir güncelleme daha alıcak

Bugün öğle arasi okulda bitirdim ve muhteşemdi :D
Zırhlı araç caliyon falan dövüşüyorsun dimi ?

Oguzhantrc

Oguzhantrc

Üye
    Konu Sahibi
Kampanya olursa s4 olmassa s3 neo :)

Penci Hoca

Penci Hoca

Üye
arkadaşda s3 neo var cihazı inceleme zamanım oldu sizin o dediğiniz 1.5 gb ram dan kullanıcıya sadece 400- 500mb ram kalıyor

• Beğen
Tepkiler: YaşlıTaşCocuk54
YaşlıTaşCocuk54

YaşlıTaşCocuk54

Üye
YaşlıTaşCocuk54

YaşlıTaşCocuk54

Üye
:DD Samsung un yazılımı sağolsun kernel ile alakalı bndede Samsung Sm-T210 var custom ROM ve custom kernel ile jet 821 MB RAM var temizlemeden 340 bazen 420 te çıkıyor ama temizleyince 300 altına düşüyor ama genellikle 300 lerde yani 500 MB RAM bos 821 MB RAM toplam :))

byAndroid

byAndroid

Üye
Çok normal o kadar kalması normal s3 te hiç kalmıyor sen düşün :D 400-500 mb herşeyi yaparsın merak etme ben s3 minide o kadar şey yapıyorum 250-350mb ramle herşeyi yapıyorum

YaşlıTaşCocuk54

YaşlıTaşCocuk54

Üye
Çok normal o kadar kalması normal s3 te hiç kalmıyor sen düşün :D 400-500 mb herşeyi yaparsın merak etme ben s3 minide o kadar şey yapıyorum 250-350mb ramle herşeyi yapıyorum

İyimi kötü mü benim tel?

Son düzenleme:
Takipçi Satın Al

Üst Alt