avcitalip
Üye
-
Konu Sahibi
-
Tezgah gibi
Cihaz KVK Çıkışlı,Fatura v.s. herşeyi tamevkurda bazen verdiği cihazlar çin malı çıkabiliyor buna canlı şahit oldum bir çok kere arkadaşın bazı başlıklarda yazdığı o yorumlar beni şüpheye düşündü ama gerçekten cihazı bu kadar yerden yere vurmuşken bence almak saçmalık olur biraz biriktir para N8 i temiz bir paraya sat üstüne ekleyip temiz bir N9 al derim nokia shoptan
telde sorun yoksa n8 le degiştirmeye hazırım kqrdeşim
Acaip.
Cihaz KVK Çıkışlı,Fatura v.s. herşeyi tam
----------Eklendi @ 17:00:54 ---------- Yazıldı @ 16:56:35 ----------
Vallaha Benimkinde bir Çizik Bile YokSeninki ne durumda ?
Acayip Ama Malesef Gerçek :S
temiz bir alışveriş için eğer niyetler ciddi ise mutlaka resim görmemiz lazım biz nerden bilelim sen onlarca şey yazıyorsun ama yani resim şart bu sana güvenmediğimiz için değil cihazı görmek için şart yani TALIPAVCI bir çok resim çekip siteye koyarsan özellikle cihazın usb giriş kısmında yazan nokia a.ş ile resmini çekersen kafamızda ki soru işaretleri gider ve ciddi bir alıcı kitlesi elde edersin bu şekilde yazı yazı olmaz derim.
N9'A nasıl S60v5 uygulamaları yüklenebilir ?
----------Eklendi @ 19:06:38 ---------- Yazıldı @ 19:04:30 ----------
Meego ile anlaşamıyoruz,Ne Android birşeyler yükleniyor nede Symbian Sorsak MeeGo Android yazılımları destekleyecekti !
Kuramazsın sadece meego uygulamalarını ve oyunlarını destekler. Cihaza şu anda android ics geliştiriliyor yani android uygulamaları ve oyunları yakında rahatça kurulabilecek. Bir nokia çalışanının lafına gelip uygulama kurmuyorsun ya, sana daha da birşey demiyorum ben!
Nokia çalışanını bende savunmuyorum,ben müşteri hizmetlerini aradığımda kadın bana uygulamaları nereden kurduğumu sordu bende " www.maxicep.com " dedim,kadın bu site zaten nokia tarafından onaylanmamış v.s. dedi asıl ben onları onaylamıyorum bu saatten sonra nokia düzelmeden nokia cihaz alırsam ne olayım...
Uygulama yükleme konusunda ; Cihazın bildiğiniz gibi orijinalinde dosya yöneticisi yok ve mağaza harici hiçbiryerden uygulama yükleyemiyorsun,mağazadan dosya yöneticisi indiriyorsun indirdiğin programları seçiyorsun cihaz sana sanki sen oraya tıklamamışsın gibi hiç tepki vermiyor,geliştirici modu v.s. demişler onlarda çok karışık şeyler ne yapacam bilmiyorum Android Ics'yi bekliyecez artık
Android Ics tahminen nezaman çıkar ? Bununla ilgili bir haber varsa yorum olarak link atarmısın ?
----------Eklendi @ 12:25:05 ---------- Yazıldı @ 12:20:37 ----------
bu arada dosyalar meego uygulamaları S60V5 uygulamalarının yüklenemeyeceğini bende biliyorum,bir programla v.s. yüklenebilseydi iyi olurdu zaten meego uygulamalarınıda kuramıyoruz... NOKIA BAN !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?