Bu nasıl anne!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

CEREN

Üye
    Konu Sahibi
Bu nasıl anne!
Bursa'da düzenlenen operasyonda kızına fuhuş yaptıran anne gözaltına alındı.
Bursa'nın İnegöl ilçesinde 13-16 yaşları arasındaki 3 kız çocuğuna fuhuş yaptırdıkları öne sürülen biri kadın iki kişinin gözaltına alındığı, kadın zanlının, çocuklardan birinin annesi olduğunun tespit edildiği belirtildi.

İstihbarat çalışmaları sonucunda İnegöl'e bağlı Kurşunlu beldesinde Mustafa Y'nin evinde fuhuş yapıldığı bilgisine ulaşan Bursa İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, eve operasyon düzenledi. Operasyonda, bir süre önce birlikte İnegöl'deki evlerinden kaçtıkları ve İnegöl İlçe Emniyet Müdürlüğünce arandıkları belirlenen S.A (13) ve S.A (16) adlı iki kız kardeş ile Y.Ç. (16), evde bulundu.

Fuhşa sürüklendikleri öne sürülen çocuklar, ifadeleri alınmak üzere İnegöl İlçe Jandarma Komutanlığına götürülürken, çocuklara fuhuş yaptırdıkları iddia edilen M.Y. ile Y.Ç'nin annesi Z.Ç. gözaltına alındı. Bu arada, operasyonun düzenlendiği evde, M.Y'nin arkadaşı olduğu ve Gemlik Yarıaçık Cezaevi'nden bir süre önce firar ettiği öğrenilen Ü.G. de yakalandı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.
 

ufuk023

Üye
bunları görünce duyunca insanlığımdan utanıyorum. lanet olsun ya.
 

iremm

Üye
rezil kadın böylelerini duyunca çok tiksiniyorum...
 

DefectoR

Üye
hayat devam ettiği sürece hiç bişey daha iyiye gitmeyecek aksine daha kötüye bilinmeze hızla ilerliyoruz ve bunun freni yok
 

ufuk023

Üye
biz frene basmazsak çok kötü frene basılacak.Birgün kıyamet kopacak...
 
yaaaa bu insan olamamış bırak anne olmayı
 

Hardter

Üye
10 tane cocugu var hangısını sevıcek böle çalışsınlarda diye doguruyorlar işte erkekler esrar eroin satar kızlarda kendılerını babada evde poposunu buyutur
 

Praetor

Emekli Yönetici
Üvey anne mi acaba?! Akli rahatsızlığı mı var yoksa?! Çocukları kaçırdı da dışarıya annesi izlenimini mi veriyordu?!...

İnsanın aklı almıyor! Bir anne nasıl yapabilir ki bunu... Akıl hastası değilse sağlam bir ceza alır ama...
 

skate85

Üye
allah belalarını versın bolelerının lanetler olsun
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...