BU mübarek ayda yaptığımız kötü işler bizdendir

Sponsorlu Bağlantılar

nasu

nasu

Üye
    Konu Sahibi
BU mübarek ayda yaptığımız kötü işler bizdendir
Arkadaşlar biçoğumuzun bildiği gibi bu sultanul şehr de şeytan-ü lane nin eli kolu bağlanmaktadır bizi allah teala nın yolundan saptırmak için çaba harcayamaz. YAPTIĞIMIZ YANLIŞ İŞLER İSE NEFSİMİZLE İLGİLİDİR .bize bu telkinleri nefsimiz verir bu seferde . acaba nefsimiz şeytanlaşmışmı? yada şeytanı bile geçmişmi? inşaallah öyle olmamıştır nefsimizi terbiye etmek için harikulade bir zamandayız eğer ki bunu başarabilirsek nefsimiz bize allah (celle şanühü) a yaklaşmak için yardım edecektir ne kadar yaklaşırsak halktan uzaklaşırız hakka yaklaştıkça mertebemiz artar bunun için çeşitli yollar vardır bir mürşide intisab etmek gibi bu yolda devam edersek dünyadaki işimiz kolaylaşır ahiret için çalışabiliriz

Allah teala meleklerine bizi göstererek buyurur ki bakın bu kullarım dünyada o kadar derdin içinde beni unutmuyor benim için oruç tutuyor benim için ibadet ediyorlar bu kullarım sizden üstündür buyuruyor meleklere :hmmm

O halde ne duruyoruz hemen bir bilenin yanına gidip (eğerm bilmiyorsak) BU DÜNYAYA GELİŞ AMACIMIZI ARIYORUZ.:koş:

• Beğen
Tepkiler: nejdet can ve MeLaNKoliaTDK

SAINT1

SAINT1

Üye
Teşekkürler.

nejdet can

nejdet can

Üye
Sadece Ramazan ayına mahsus değil her zaman için kötü şer ameller bizim nefsimizden hayır ise Allah'tandır bu ayeti kerime ile Rabbimizin bizlere bildrdiğidir

nasu

nasu

Üye
    Konu Sahibi
Sadece Ramazan ayına mahsus değil her zaman için kötü şer ameller bizim nefsimizden hayır ise Allah'tandır bu ayeti kerime ile Rabbimizin bizlere bildrdiğidir

evet doğru:evet: nefse de vesveseyi şeytan verir

MeLaNKoliaTDK

MeLaNKoliaTDK

Üye
teşekkür

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Nefsin en iyi terbiye olduğu ay, hem de açlık ile terbiye ediliyor bu çok güzel bir şey :)
Güzel yazıydı, teşekkür ederim :)

nasu

nasu

Üye
    Konu Sahibi
tesekkür ederimm ben de

Üst Alt