• Sitemizde mp3 ve benzeri müzik formatlarında sunulan içerikler, cep telefonlarında zil sesi olarak ayarlayabilmek için kırpılmış, kısa süreli müziklerden ve melodilerden oluşmaktadır. Herhangi bir içeriğin telif hakkı içerdiğini düşünüyorsanız veya hak sahibiyseniz; cep telefonunuza indirmeyin, indirdiyseniz en kısa zamanda içeriği silerek mesajı derhal rapor edin.

Bu Mp3ün bende 16 saniyeliği var! Ama daha uzunu lazım gerçeği lazım:D

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oglcn554

Oglcn554

Üye
    Konu Sahibi
Bu Mp3ün bende 16 saniyeliği var! Ama daha uzunu lazım gerçeği lazım:D

Acil Lazım çok güzel bi müzik :)

İstek Tamamlanmıstır...JaNbErG

Flowshakerz - Outro Lex (Gregor Salto Remix).

alternatif

Dj Engin Koc Outro Lex 2009

• Beğen
Tepkiler: fnldstntn

kalkan98

Üye
ya arkadaş ben de bunu arıyorum ama neden kimse cevap vermiyor

Oglcn554

Oglcn554

Üye
    Konu Sahibi
Ya sokakda arabalarda hep bu müzik valla durdurcam birini bu müziği isticem :D

kalkan98

Üye
aynısını bende yapcam yaaa bulursamda kimseye vermicem hiç değilse ismini falan bilsem hemn bulurum ama

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
dostum burada mp3 paylaşımı yasaktır.forum kurallarını iyi okuyunuz.paylaşım esnasında link silinecek ayrıca ban verilecektir.

kalkan98

Üye
dostum burada mp3 paylaşımı yasaktır.forum kurallarını iyi okuyunuz.paylaşım esnasında link silinecek ayrıca ban verilecektir.
arkadaşım eger dinlediysen sadece o mp3ün 16 saniyesi var gerisi yok hem burada paylaşmayacağız da nererde paylaşacağız diğerlerinin paylaştığı nee

--------------- Ekleme ---------------

bari adını falan yazın yaaa

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
arkadaşım eger dinlediysen sadece o mp3ün 16 saniyesi var gerisi yok hem burada paylaşmayacağız da nererde paylaşacağız diğerlerinin paylaştığı nee

bari adını falan yazın yaaa
link olandan bahsetmedim.burada istek söz konusu eğerki tam olarak paylaşım esnasında yapılacktır bunlar.

kalkan98

Üye
hocam sen bize yardımcı ol biz zaten kısa süreli mp3 istiyoruz en azından ben ama bu parçanın baştan başlayanı varsa daha iyi olur

challenger43

challenger43

Üye
nasıl paylaşabileceğimi anlatan olursa bende var o melodi arkadaşlar

kalkan98

Üye
nasıl paylaşabileceğimi anlatan olursa bende var o melodi arkadaşlar
hocam hotfile veya rapide yükle benim tercihim hotfile yükleme işlemi bitince kodlar yani yüklediğini indirebilmemiz için adresler çıkacak sen oradan forum url seçeneğini kopyala ve bize cevap yazdığın gibi oraya yapıştır ve cevapla de bu kadar. gercekten cok memnun olurum. eger paylaşma işlemini yapmayacaksanda ismini veya nereden indirdiğini olsun yazda biz de ona göre yapalım

Lord_oF_Dark

Lord_oF_Dark

Üye
bende var bu mp3 hitts diye geçiyor isteyenler bana ulaşsınlar msn den

bende var bu mp3 hitts diye geçiyor isteyenler bana ulaşsınlar msn den

ama bu şarkıyı nasıl beğendiniz yaww apaçi müziği bu valla dalga geçer :D :aha:sizinle

byselimm94

byselimm94

Üye
BUYRUN BEYLER BAYANLAR

kalkan98

Üye
EVET BULDUM ARKADAŞ ASLINDA KİMSEYLE PAYLAŞMAYACAĞIM AMA BUYRUN DOYA DOYA DİNLEYİN. ASLI 4.44 MB AMA BEN SADECE 2.07 MBLIK KISMINI PAYLAŞIYORUM.
LİNK:

Gerekli yerlere de açacağım konuyu

abdurrahman09

beyler Dj Semih - Outro Lex diye ararsanz bulabilirsiniz ;)

tomarcık

Üye
bende var bu müziğin uzunu

Bosnalı86

Üye
Google'da ''Kutsal Apaçi Müziği'' diye aratırsan bir sürü link görürsün indirmek için =D

JaNbErG

JaNbErG

Emekli Yönetici
Flowshakerz_-_Outro_Lex__Gregor_Salto_Remix_

JaNbErG

JaNbErG

Emekli Yönetici
2008in sonlarına doğru cıktı ama apaçilerin elinde artık müzik:ehe

noktae

Üye
bulamayan varmı???

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt