Bu moral bize yeter....

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bu moral bize yeter....
Bu moral bize yeter

Güneş, Gürcistan maçında oynayan Trabzonlu futbolcuların performansının Ankaraspor maçına yansıyacağına inanıyor.


Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Gürcistan galibiyetinin övgüye layık olduğunu belirtti. Milli takımlara 8 futbolcu verdiklerini belirten Güneş, "Milli takımın aldığı galibiyetten herkes gibi biz de gururlandık. Ancak oyuncularımızla birlikte çalışamadığımız için sıkıntı yaşadık. Milli takımın aldığı sonuç beni de mutlu etmiştir. Teknik heyet, yönetim ve bütün çalışanları kutluyorum. Dört oyuncumuz şans bulup takıma katkı yaptı. Antrenör olarak bu beni sevindirdi. Tüm takım iyi oynadı, görevlerini iyi yaptılar. Bu maçın moralinin Ankaraspor maçına yansımasını istiyorum'' dedi.

BEŞİKTAŞ'IN KAYBI ANKARA'YA!
Ankaraspor'un bir çıkış maçı olduğunu belirten Güneş, "Zor bir maç olacak. Deplasmanlarda iyi oynuyorlar. Hızlı bir takım. Biz de Beşiktaş maçında kaybettiğimiz puan ve moralleri geri almak istiyoruz. İlk yarıda da rakibimiz karşısında 1-1 berabere kalmıştık. Bunu telafi edeceğiz" dedi. Fatih'in Yılın Sporcusu seçildikten üç gün sonra gazetelerde eleştirildiğini hatırlatan Güneş, "Fatih'in fizik, teknik ve taktik olarak eksik bir yanı yok. Ancak bir futbolcunun maçın durumundan, rakibin baskısından, kamuoyunun maç öncesi bakışından randımanı değişebilir.

TRANSFER HABERLERİ ASILSIZ!
Basında asılsız transfer haberleri çıktığını da belirten Güneş şöyle konuştu: "Hiçbir oyuncu almış değiliz. Sadece bir maç izledim. 21 futbolcum var, sözleşmeleri sürüyor ve bu futbolcularla yola devam edeceğiz. Hiçbir futbolcuma da teklif yok. Yetkili bir kişi olarak ben bunu söylüyorum. Gelirse de gitmelerine izin vermeyeceğim. Bu oyunculara güvendiğimizi söylüyoruz. Transferle ilgili yazılanların birçoğu benimle ilgili değil" dedi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Cevap
0
Görüntüleme
271
Baydırman
Cevap
0
Görüntüleme
226
Baydırman
Baydırman
Cevap
0
Görüntüleme
240
Baydırman


Üst Alt