Bu mesajı alanlar ölüyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
erenakman

erenakman

Üye
    Konu Sahibi
Bu mesajı alanlar ölüyor
'ta oluşturulan bir sayfa, 'nın kentinde önce sevimsiz bir şaka olarak algılanmıştı. Ama 83 gencin isminin yazılı olduğu ' ', bir kabusa dönüştü.

'Ya kenti terkedin, ya da öldürüleceksiniz' diye tehdit edilen listedeki gençlerden üçü son 10 içerisinde öldürüldü. nin şaka olmadığını anlayan polisi, sayfasının arkasında kimin olduğunu bulmaya çalışıyor.

'ten bir yerel yetkili, son zamanlarda kentte operasyonlarını genişleten bir suç şebekesinin işin içinde olabileceğini söylüyor.

Listede ismi geçen gençlerden Diego Ferney Jaramillo ile Eibart Alejandro Ruiz Munoz motorsikletleriyle gezerken vurularak öldürüldüler.

Kaynak :
İHA

İyi Forumlar .

Revengeful

Emekli Yönetici
verildi :)

erenakman

erenakman

Üye
    Konu Sahibi
Ya ama bak ben şu anda gazeteleri dolaşıp , kaynakları araştırıp , ilgi çekicek haberleri burada paylaşıyorum . Çok az bir emeğim var burada oda copy + paste . Paylaşıldıysa bidaha okuyuverin . Bunu polemiğe dönüştürmenin bi mantığı yok . Bırakın kalsın güzelim haber .

İyi Forumlar .

Revengeful

Emekli Yönetici
Kardeşim bişey demedimki :ehe Niye kızıyorsun bu kadar :D bak önüne :) bile koydum :ehe

erenakman

erenakman

Üye
    Konu Sahibi
:) Tamam . Devam edeyim ben .

--------------- Ekleme ---------------

Kardeşim bişey demedimki :ehe Niye kızıyorsun bu kadar :D bak önüne :) bile koydum :ehe

Bide bu imzandaki yazıları nasıl yaptın açıklarmısın ?
Bende 'BostonCeltics' lisini koymak istiyorum . Sen 'Galatasaray''ınkini koymuşsun .

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
sitemizde kural gereği daha önce paylaşılmış konular açılırsa silinir.buna dikkat edelim.

erenakman

erenakman

Üye
    Konu Sahibi
sitemizde kural gereği daha önce paylaşılmış konular açılırsa silinir.buna dikkat edelim.

Bilgilendirme için teşekkürler . Birdahakine 'arama' yazılı butonu kullanarak ona göre konu açarım .

İyi Forumlar .

Revengeful

Emekli Yönetici
:) Tamam . Devam edeyim ben .

Bide bu imzandaki yazıları nasıl yaptın açıklarmısın ?
Bende 'BostonCeltics' lisini koymak istiyorum . Sen 'Galatasaray''ınkini koymuşsun .
google a userbar yaz. Userbar siteleri çıkar. Sitelerdeki arama bölümünden bostonceltics yaz. eğer sitede mevcutsa karşına çıkar. Linkini al buraya yapıştır :oke:

erenakman

erenakman

Üye
    Konu Sahibi
google a userbar yaz. Userbar siteleri çıkar. Sitelerdeki arama bölümünden bostonceltics yaz. eğer sitede mevcutsa karşına çıkar. Linkini al buraya yapıştır :oke:

Yazdım diğer takımların vs . varda 'BostonCeltics' yok =))

Ve buldum . Çok teşekkürler yardımın için . Foruma bugün katıldım .

İyi Forumlar :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...