Bu mesaja sakın inanmayın!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Bu mesaja sakın inanmayın!
Dolandırıcılar devrede! Cep telefonlarına Turkcell'den geldiği iddia edilen bir mesaj bir çok kişinin canını yaktı.
Cep telefonlarına Turkcell'den geldiği iddia edilen bir mesaj bir çok kişinin canını yaktı.
Turkcell'den gönderildiği iddia edilen mesaj da şöyle deniliyor.

"TURKCELL'den 2. Bahar kampanyası. Bu mesajı 1 saat içinde 25 kişiye gönder anında 250 kontör kazan. 5 mesajdan sonrası bedava. Daha çok gönder daha çok kazan"

Bu mesaj, yeni bir kampanya başladığını zanneden aboneler arasında hızla yayılıyor. Ancak Turkcell yetkilileri böyle bir kampanyaları bulunmadığı söylüyor. Zaten Turkcell'in resmi sitesinden yaplımış bir duyuru da yok.

ŞANLIURFA'DA 66 KONTÖR DOLANDIRICISI YAKALANDI

Şanlıurfa Polisi Tarafından "Kontör Yolla" Adı Verilen Operasyonla Gözaltına Alınan 66 Kişiden 10'u Tutuklandı.

Şanlıurfa polisi tarafından "Kontör Yolla" adı verilen operasyonla gözaltına alınan 66 kişiden 10'u tutuklandı.

Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Kontör Yolla" kod adlı operasyonla gözaltına alınan 65 kişiden 54'ü, tutuklanma talebi ile nöbetçi mahkemeye sevk edildi. Mahkemeye sevk edilen şahıslardan 14'ü savcılık talimatıyla serbest bırakılırken, hakim karşısına çıkan 10 kişi ise kontör dolandırıcılığı suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi. Nöbetçi mahkemede yargılanan 44 kişi ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Tepkiler: M3L!H, Mertolozzi ve mekanik

eQooo

Üye
bana da gelmişti ama bunun saçmalık olduğunu adım gibi bildiğimden,sildim...Ya bi kere Turkcell bu yaa!! olurmu hiççç...

turkcell ve bedava kontor hakkını yemeyelim ama son zamanlarda rekabet ve aboneler adına güzel kampanyalar yapıyor

bu mesajla ilgili olarak gördüğüm üçüncü konu

beleş msj hakkım vardı ama ne yalan söyleyeyim inanmadığım için göndermedim

gknky

Üye
gönderen turkcell yazmadıktan sonra neye inanıyolar anlamadım

yokX2

Üye
Avea'dan patlican adı altında da böyle bi mesaj gelmişti, biliyordum bunu bi oyun olduğunu, biraz ağır bi küfürle aynen geri yolladım mesajı, tabi küfürün muhatabı ilk gönderendi

Daha ne YapcaKLArını BiLmiyorLAr PisLiKLer...Allahınızdan BuLun

Bizim arKDaşLaraDa GeLdi . TaBi normaL Bir numaraDan qeLDiGi için BizimKiLer BirKaç(Bayagı) KüFürLe mSj ı Geri GönDerDi : )

Konu Sahibi
geri yollama yöntemlerinizi begendim

BENDE 3. BAHAR KAMPANYASINI ÇIKARAYIM BARİ...

safakk

Üye
vay ülkem vay kontörden bile dolandırıcılık yapıyoruz dünyanın başka neresinde görülmüş böyle bişi

yunuslp

Üye
ben bu mesaja kanıp gondermiştim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...