• Sitemizde mp3 ve benzeri müzik formatlarında sunulan içerikler, cep telefonlarında zil sesi olarak ayarlayabilmek için kırpılmış, kısa süreli müziklerden ve melodilerden oluşmaktadır. Herhangi bir içeriğin telif hakkı içerdiğini düşünüyorsanız veya hak sahibiyseniz; cep telefonunuza indirmeyin, indirdiyseniz en kısa zamanda içeriği silerek mesajı derhal rapor edin.

Bu melodi tüylerinizi ürpertecek - 4 Strings - Catch a Fall ( no rapid, no wait )

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
auroraparty

auroraparty

Üye
    Konu Sahibi
Bu melodi tüylerinizi ürpertecek - 4 Strings - Catch a Fall ( no rapid, no wait )
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Club sevenler Armin Van Buuren i ve onun A state of Trance setlerini bilirler. Bu melodi ASOT 321 den kırpılmış harika bir melodi. Adını bilemiyorum ama sardırıp sardırıp dinliyorum. Hem bass lı hem e normal versiyonunu aşağıdaki linklerden indirebilirsiniz. Kalite 192 kb/s.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

• Beğen
Tepkiler: loveofblack, turbowolf76, mavikaradeniz52 ve 2 diğerleri

waghausel

Üye
Bu melodi tüylerinizi ürpertecek bende birsey sandim sagol ama bu kadar da abartili basliklar yazmaya gerek yok ifdm

etkiweb

etkiweb

Üye
başlık çok abartılı

zx6r

zx6r

Üye
parça çok dandik ilgi çekmek için yalana dolana gerek yok !

mrlucy

Üye
pehh bende bişi sandım:hmmm

auroraparty

auroraparty

Üye
    Konu Sahibi
parça çok dandik ilgi çekmek için yalana dolana gerek yok !

sana dandik gelebilir ben bana hissetdirdiğini yazdım yalan dolan falan denecek bişi yok. herkes herşeyde aynı şeyi hissetmeyebilir. abartı da yok burada benim tüylerimi ürpertti bu kadar! beğenmek zorunda değilsiniz ama ileri geri konuşamazsınız da.

bitterend31

bitterend31

Üye
:):) harıkaymıs ya tüylerım diken diken oldu inmiyor..panzehir ne acaba :):)

albay

Üye
başlığa göre çok iyi değil ama yinede paylaşım için sağol

auroraparty

auroraparty

Üye
    Konu Sahibi
ne başlıkmış arkadaş anlamadım takılıp kaldınız başlığa! bir tek bu forumda bu kadar tepki var. demek ki her forum kendine has kullanıcıya sahip.

etkiweb

etkiweb

Üye
ne başlıkmış arkadaş anlamadım takılıp kaldınız başlığa! bir tek bu forumda bu kadar tepki var. demek ki her forum kendine has kullanıcıya sahip.

tamam da kardeş forum kirleniyo böyle. herkes abartılı başlık yazmak yerine, paylaştığı şeyin adını yazsın

auroraparty

auroraparty

Üye
    Konu Sahibi
tamam da kardeş forum kirleniyo böyle. herkes abartılı başlık yazmak yerine, paylaştığı şeyin adını yazsın

Forum kirliliğini bırakın da moderatörler ya da yöneticiler düşünsün. O kadar yere paylaştım bir tek bu forumda bu tepkiler geldi anlamadım ya. Kıçı kırık bir melodi paylaşımı için neden dikkat çekmek isteyim. bende uyandırdığı hissi yazdım sorun oldu.

kingertuz

Üye
ya bende tüy yok yada bu şarkı benim tüylerimi ürpertmedi başlık çok spesifik değil.

auroraparty

auroraparty

Üye
    Konu Sahibi
bu tür şeylere artık cevap yazmaktan sıkıldım, dediğim gibi bir bu forumda bu tepkiler geldi. emeğe saygı lafına sinir olurdum ama kullanmak zorunda bıraktınız; saygı göstermiyorsanız da laf etmeyin bari.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt