Bu Maça Kalp Dayanmaz Fenerbahçe-beşiktaş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Salihyet

Üye
Tertemiz bi lig oluşturulması için ne demiş Mehmet Ali ŞAHİN;"futbol dille değil ayakla oynanır."
adnan polat gibi gövde gösterisiyle olmaz.

seyfofen

Üye
<div class='quotetop'>(hasisa &#064; May 2 2006, 06&#58;30 PM) [post=327040]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
fb3
bjk1
[/b][/quote]
3 ihtimalli maç
fb1 bjk 0
fb2 bjk 0
fb3 bjk 0 olur.

seyfofen bunun icin demiyorum
yazdiklarinin geneline bakiyorumda
cok komik adamsim
stand-up filan yapsana

G_Unit

Üye
<div class='quotetop'>(jöly &#064; May 2 2006, 04&#58;07 PM) [post=326913]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
salihyet şampiyon olabilirsiniz ama kupayı bizden alamazsınız çünkü BEŞİKTAŞ&#39;ım alacak
[/b][/quote]

Yürü be beşiktaşım beaaa

Ben galatasaraylı olarak beşiktaşın almasını isterim Kupa beşiktaşa gitsin

Fenerbahçe kupaya hasret kalsın..............

<div class='quotetop'>(sercancsn &#064; May 2 2006, 10&#58;11 PM) [post=327197]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Ben galatasaraylı olarak beşiktaşın almasını isterim Kupa beşiktaşa gitsin

Fenerbahçe kupaya hasret kalsın..............
[/b][/quote]

Haberci

Üye
    Konu Sahibi
Centilmence kardeşçe bir oyun olsun izleyiciler çok gollü futbol izlesinler gönlüm BJK den yana ama hakeden kazansın derim...

<div class='quotetop'>(MiStA Fb &#064; May 1 2006, 07&#58;16 PM) [post=326359]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
inşallah su kupayı hayırlısıyla alrızı ozlem sona erer ya dogdugumdan beri bu kupayı gormedim ya ((
[/b][/quote]
arkadaş şimdi ben sana dahada çok üzüldüm ya bu senede göremedin sen ne zaman göreceksin bu kupayı

<div class='quotetop'>(seyfofen &#064; May 2 2006, 09&#58;12 PM) [post=327147]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
<div class='quotetop'>(hasisa &#064; May 2 2006, 06&#58;30 PM) [post=327040]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
fb3
bjk1
[/b][/quote]
3 ihtimalli maç
fb1 bjk 0
fb2 bjk 0
fb3 bjk 0 olur.
[/b][/quote]
seyfofenin dedigi oldu üç ihtimalli maç üç iki bitti

jöly

Üye
salihyet bak gördünmü kupayı kim aldı

BJK

Salihyet

Üye
<div class='quotetop'>(jöly &#064; May 4 2006, 01&#58;59 AM) [post=327807]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
salihyet bak gördünmü kupayı kim aldı

BJK
[/b][/quote]
Bütün BJK li arkadaşları jöly&#39;yi başta olmak üzere hak eden kazandı diyeyim biz atsaydık hakkemmi vermiyecekti tuncay ve o derece kötü oynayan ve fenerbahçeden ekmeğini kazanan bütün futbolculara yazık.mehmet yozgatlı süperdi yine,maça atak başlasaydık bunlar olmazdı neyse artık bunları konuşmanın bi önemi yok.bu sene BJK&#39;nin aldığı kupa değil FB&#39;Nin aldığı şampiyonluk konuşulacak ben o kadarda üzülmedim

Galatasaraya da başarılar. bu hafta sonunda herşey ortaya çıkacak.

gknky

Üye
haklısın kardeş bu haftasonu önemli

bu arada güzel maçtı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...