Bu maç Galatasaray için çok daha farklı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bu maç Galatasaray için çok daha farklı
[h=2]Ankaragücü maçında bulacağı olası bir gol "Cim Bom"un lig tarihindeki 3000. golü olacak..[/h]








Türkiye 1. Futbol Ligi olarak 1959 yılında başlayan ve bugün Spor Toto Süper Lig adıyla 54. sezonu oynanan organizasyonda şimdiye dek toplam 1736 maça çıkan sarı kırmızılı takım, rakip fileleri 2 bin 999 kez havalandırmayı başarırken, Ankaragücü maçında bulacağı olası bir gol "Cim Bom"un lig tarihindeki 3000. golü olacak

Galatasaray'ın Ankaragücü karşısında olası ilk golünü atacak oyuncu, takımının ligdeki 3000. golüne imza atmakla birlikte, kendi adını da tarihe yazdırmayı başaracak. 1000. golü 1978-79 sezonunda Turgay İnan, 2000. golü ise 1996-97 sezonunda Hakan Ünsal kaydetmişti.

İmparator Terim!
Türk Hava Yolları'na ait özel uçakla Ankara'ya giden sarı-kırmızılıları coşkulu bir taraftar grubu karşıladı. Yaklaşık 100 kişilik sarı-kırmızılı taraftarlar, Teknik Direktör Fatih Terim ve oyunculara sevgi gösterilerinde bulundular. Meşaleler yakan taraftarlar, "Bir günde kral olmadı, bir günde tahttan inmeyiz, imparator Fatih Terim, ölene kadar seninleyiz" marşını okudular. Terim de taraftarın ilgisine alkışlarla yanıt verdi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt