Tavsiye bu leptopa uygun işletim sistemi hangisidir sizce ?

Sponsorlu Bağlantılar

ykpknl

ykpknl

Üye
    Konu Sahibi
bu leptopa uygun işletim sistemi hangisidir sizce ?
arkadaşlar şmdi olay şu pc sistemi resimdeki gibi zamanında konu açmıştım win 8 yükle demişlerdi yükledim şimdi tekrar soruyorum win 8 i yüklediğimde gayet iydi hç sıkıntısı yoktu fakat şmdi kasmalar olmaya başladı xp mi yüklesm dhamı iyi olur sizce ???

Neisseria.Ps

Neisseria.Ps

Üye
Sistemin Win8 için çok zayıf. Xp daha iyi olur.

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
8.1 Göm Gitsin Mis Gibi Kullan

ykpknl

ykpknl

Üye
    Konu Sahibi
Ne bliyim o zmn actigim konuda guncel sistem her zmn dha iyrdir dediler 8 yukle dediler dye yukledm bnde

Neisseria.Ps

Neisseria.Ps

Üye
1.50Ghz işlemci 1.5Gb ram Win8 ? Kim dedi win8 yükle diye

ykpknl

ykpknl

Üye
    Konu Sahibi
Eski konulardan smdi mobildeyim bulamam o knuyu ama bulunca linki koyucam buraya

Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
windows 7 home premium kur kardeşim en stabil o

ykpknl

ykpknl

Üye
    Konu Sahibi
Win 7 8 den dha cok kasiyodu o yukluydu zaten bnde

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Sen 8.1 İ Denedinmi? 7 Daha Ağir

ykpknl

ykpknl

Üye
    Konu Sahibi
Hyr 8.1 dnemedimson karar xp mi şimdi ?

Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap
Windows 7 Home Basic işini görür. 1 GHz işlemci ve 512 mb rami olan netbook a kurdum bana mısın demedi. 1-2 GHz işlemci ve 1-2 gb arası rame sahip olan cihazlara Windows 7 Home Basic kuruyorum. Sorun çıkarmıyor. Hemde güncel sistem oluyor.

ykpknl

ykpknl

Üye
    Konu Sahibi
Bilmiyorum ki ben yukluydu 7 fakat cok kasilmalar falan yasadim bi pc 5 6 dkkada aclirmi ama 8 de olee bi sorun yasamasim meselaa ama su an yavas yavas oda kasmaya basladi

Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap
Bilmiyorum ki ben yukluydu 7 fakat cok kasilmalar falan yasadim bi pc 5 6 dkkada aclirmi ama 8 de olee bi sorun yasamasim meselaa ama su an yavas yavas oda kasmaya basladi

dostum zaten o pc den fazla birşey beklemeyeceksin. senin makinede en rahat edecek sistem aslında win 7 starter. ama makineyi fazla zorlamazsan win 7 home basic işini görür. bu işi yapan biri olara söylüyorum. ağır programlar dan peşpeşe açmayacaksın, hızlı hızlı sayfalar vs. açıp kapamayacaksın. bunları yapmaya kalkarsan XP bile zorlanır. sen win 7 home basic kur, anti virüs olarakta avira tercih et, fazla aşırı oyun vs yükleme, ve hızlı kullanma. bak nasıl iyi çalışır. diyorum sana; okulda sunum yapan ve evde de kullanuılan 1 ghz işlemci 512 mb rami olan bir netbook ta sorunsuz çalışıyor.

ykpknl

ykpknl

Üye
    Konu Sahibi
Teesekkur ederimm olee yaparm o zmn

ugur4455

Üye
Linux kur keyfine bak :)

denisjr

denisjr

Üye
Aynen linux kur. Ubuntu yada backtrack iyi gider.

Üst Alt