bu laptop oyunlarda soru yaşatırmı bana

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
c0u

c0u

Üye
    Konu Sahibi
bu laptop oyunlarda soru yaşatırmı bana

pes 2012 gibi ve son çıkan oyunları açmada sorun yaşatır mı bana

Mr.Wick

Mr.Wick

Üye
Pes 2012 değil 2013ü bile kasmadan oynatır. GT630m oyun için yeterli bir ekran kartı. Son çıkan oyunlarıda açar sorun çıkartmadan.

c0u

c0u

Üye
    Konu Sahibi
fiyatına göre özellikleri nasıl iyi mi?

Mr.Wick

Mr.Wick

Üye
Aşağı yukarı her laptop markasında bu özellikler 1400-1600 lira arasında gider gelir. Özelliklerine göre uygun bir fiyat. Alınabilir. Birde söylemeden geçemeyeceğim. Bu laptopla internette sıkıntı çekmezsin kasmaz. Fakat son güncel oyunları oynarken ısınma problemi yaratabilir. Gerçi her laptop ısınma sorunu yapar. Oyun grafiği fps si arttıkça laptop ısınması artacaktır. Sen yinede bir bak oyunları oynarken ısınıyorsa Soğutucu çok işine yarayacaktır.

c0u

c0u

Üye
    Konu Sahibi
Aşağı yukarı her laptop markasında bu özellikler 1400-1600 lira arasında gider gelir. Özelliklerine göre uygun bir fiyat. Alınabilir. Birde söylemeden geçemeyeceğim. Bu laptopla internette sıkıntı çekmezsin kasmaz. Fakat son güncel oyunları oynarken ısınma problemi yaratabilir. Gerçi her laptop ısınma sorunu yapar. Oyun grafiği fps si arttıkça laptop ısınması artacaktır. Sen yinede bir bak oyunları oynarken ısınıyorsa Soğutucu çok işine yarayacaktır.

tavsiyelerin için sağol

• Beğen
Tepkiler: esatkral
ogedayokan

ogedayokan

Üye
Arkadaslar bendede 6gb Ram. Ì5 islemci. Gt525m ekran karti dizustu var crysis de goruntu akici deil ve rahatsiz edici bu ekran karti yeterlimidir bu oyun icin sizce yada yazilimsal bi eksikden kaynaklaniyor olabilirmi driver yada baska bisey ????

ANIL

ANIL

Admin
Arkadaslar bendede 6gb Ram. Ì5 islemci. Gt525m ekran karti dizustu var crysis de goruntu akici deil ve rahatsiz edici bu ekran karti yeterlimidir bu oyun icin sizce yada yazilimsal bi eksikden kaynaklaniyor olabilirmi driver yada baska bisey ????

Crysis gibi bir oyun için 525M yeterli değildir. Herhangi bir yazılımsal bir sorunun yok yani kartın verebileceği performans o kadar :oke:

ogedayokan

ogedayokan

Üye

Crysis gibi bir oyun için 525M yeterli değildir. Herhangi bir yazılımsal bir sorunun yok yani kartın verebileceği performans o kadar :oke:

Peki kardes bu tur bi oyunu oynayabilmek icin nasil bir ekran karti tavsiye edebilirsin birde laptop un ekran kartini dehistirebilirmiyim??

ANIL

ANIL

Admin

Peki kardes bu tur bi oyunu oynayabilmek icin nasil bir ekran karti tavsiye edebilirsin birde laptop un ekran kartini dehistirebilirmiyim??

Kartı değiştirmen zor olur. Üst seviye kartlara bakmalısın rahat oynaman için. Tabi 630M ve 7670M gibi orta sınıf kartlar ile oynayabilirsin.

ogedayokan

ogedayokan

Üye
Ben 3B tv de sifir kasma ve akici bi sekilde oynamak istiyorum bu gibi oyunlari kardes onun icin karti yukseltmeyi kafaya koydum toshiba satelite laptopa a uygun kartlara bakacam artik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt