Öneri bu laptop nasıl arkadaşlar

Sponsorlu Bağlantılar

şerefli

şerefli

Üye
    Konu Sahibi
bu laptop nasıl arkadaşlar

grafik özelliklerini çok beğendim hem apu var hemde gpu ama tek sorun 4gb olması bide bunun bi üst modeli var

hdd önemli değil 750 gb usb hdd varda tek derdim performans ben laptop alınca watch dogs filan oynıyım istiyom ortalama grafikte arada 500 lira farkediyo ama bide sizin görüşü alıyım babam karşı çıkıyo üst modeline

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
oyun oynayacaksan hp önermem birçok modelinde ısınma sorunu olabiliyor. Asusun 1800 liraya gtx850m'li laptopu var gayet güzel bu ara en popüler cihaz o notebook bölümündeki konuları inceleyebilirsin.

şerefli

şerefli

Üye
    Konu Sahibi
oyun oynayacaksan hp önermem birçok modelinde ısınma sorunu olabiliyor. Asusun 1800 liraya gtx850m'li laptopu var gayet güzel bu ara en popüler cihaz o notebook bölümündeki konuları inceleyebilirsin.
önerin için teşekkür ederim kardeşim ısınma dert değil onu soğutucu ile halledicrm ama su var babam aldirmaz 1800 e ya :( bide 1800 luk asus ne kadar iyi olabilir ki burda ikinci linkte verdiğim hp canavar gibi 6 gb ekran karti apu ayriyetten gpu cift gpu tam oyun makinesi 8 gb ram 1tb hdd 1600 tl

ANIL

ANIL

Admin
Fiyatına göre gayet iyi duruyor. Isınma artık eski modellerde kaldı. Kesinlikle değerlendirilmesi gereken bir model olmuş.

• Beğen
Tepkiler: şerefli
şerefli

şerefli

Üye
    Konu Sahibi
Fiyatına göre gayet iyi duruyor. Isınma artık eski modellerde kaldı. Kesinlikle değerlendirilmesi gereken bir model olmuş.
bende sana kesinlikle katılıyorum her ne kadar ısınırsa ısınsın casper kadar ısınmaz bizim arkadaşta i5 li casper vardı cod mw2 de 10 dk da uçağa dönüşüyordu ikinci linkte verdiğim dha güzel 6gb ekran kartı 2 gpu lu ekran kartı bide dahili gpu var tam bir fp ürüü yani o ayarda bir laptop en az 2bin

Takipçi Satın Al

Üst Alt