tamam bende almayı düşünüyorum bunu..sen nerden kaça aldın..
![]()
pcdepo dan sipariş ettim gönderdiğin aynı link yani : ) ben sitede de yazdığı gibi havale ile 1.555 TL ye aldım : )
hadi bakalım bugün eline geçer bilgisayar ve bana da anlatırsın nasılmis performansı felan benim de merakımi gidermiş olursun..
hayırlı olsunBilgisayar elime geçti öncelikle şunu çok rahat söyleyebilirim ki ürün malzeme kalitesi sağlamlığı kendisini fazlasıyla hissettiriyor. Isınma sorunu yok ama tabi oyun oynayan biri değilim oyun kurmadım oyun oynayan biri değilim bana gayet güzel geldi cihaz. Ayrıca pcdepo da yazmamasına rağmen bana yanında laptop soğutucu + mouse + laptop çantası göndermişler : )

hayırlı olsun![]()
fan çalışmıyor bile desem yeridir ısınma kesinlikle olmuyor ama ben ne olur ne olmaz diye soğutucu ile kullanıyorum şimdiden : )yok benim var laptobum imzanda yazıyor özellikleriSağol dostum : ) cihazı tavsiye ederim 1 buçuk saat sürekli işlem yaptım backup gibi bırak üst tarafı altı ılık bile olmadı buz gibi pcfan çalışmıyor bile desem yeridir ısınma kesinlikle olmuyor ama ben ne olur ne olmaz diye soğutucu ile kullanıyorum şimdiden : )
benim laptoptada ısınma olmuyor ama oyun oynayınca 60 dereceye kadar ısınıyor soğutu almam lazımBana pek kırılma yapacak gibi gelmedi fakat cihazın tuşlarına alışmaya çalışıyorum şahsen bir önce kullandığım dell xps m1530 tuşlar daha genişti o yüzden bunlara alışmam gerekecek : ))cihaz özellik olarak güzel performans sunuyor ama ilerde ekranın kasası yanlardan kırılma yapıyor ve garantide 7günde yapıyor sorun olmuyor ama bilginiz olsun garantide anadolu yakasında çamlıcada
şimdiden alanlar güle güle kullansın darısı benim başıma..![]()
Sağol dostum inş seninde gönlüne göre bir cihaz olur : )