bu lanet olası wt3 lerde internetten vide izleyemiyecekmiyiz arkadaşlarr???

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

busted08

Üye
    Konu Sahibi
bu lanet olası wt3 lerde internetten vide izleyemiyecekmiyiz arkadaşlarr???
arkadaşlar bolt dediler yükledik tmm eyw gzel program ama video açmıyor ne facede nede youtubede..abi buna ya bi tarayıcı bulalım yada baştan aşşağıya jar uzntılı bir flas player bulalım bn araştırmaya başladım bi günde en fazla 2 saatimi bu iş için ayırıyorum yardımcı olucak arkadaşları bkliyorum şimdiden ilginize tşkkrler..

Saygılar.

daglarınefendis

Üye
aynı sorun bendede var arkadaşlar yardımcı olun

eakgun352

Üye
telefonlarda vieo izlemek yoq bende sony ericssonda denedim video izlemeyi olmadı:nono:

bybilal

bybilal

Üye
çin işlerine zor bulursun karddeş sanmam. Onlarda en iyi bolt tarayıcı çalışıyo onda vidyo izleyebilyosun fakat genede oynatamıyor.

kimdiniz

Üye
nokia da videoyu izleyebilmek için indirmen gerekiyo o da ohoo yarım saat ve bissürü para gitçek ablamın telefonu nokia onda indirip izledik ama benim telefonumda indirmeye çalıştım ama saçma sapan bişiler oldu buyüzden pek sanmıyom

busted08

Üye
    Konu Sahibi
abi ne b...tan iştir ya biz internette video izleyemiyeceksek 3G neden cıktı telefonlarda işletim sistemleri neden eklendi??neden pcdeki gibi oyun oynuyoruzda neden pc deki gibi nette video izleyemiyoruz??SAÇMAAAA... :@

Tcall

Üye
arkadaslar telefondan internete girdiysemiz ordan video izleyemezsiniz cunki telefonunuz o videolari calistiracak proqrami desteklemiyor.o internetdey6ken sadece bilgisayarda izlenebiliyor.her şeyi ;çin malının uzerine atmayın.ben Nokıa EXPRES MUSİC le de netten izleyemiyorum

busted08

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım ztn biz bunları biliyoruz biz burada çin mallarına bi suç atmadık farkındaysan senden bi önceki msjımda neden işletim sistemli telefonlar çıkdı diyorum bak dikkatini çekerim (telefonlarrr) ayrıca bizde ztn bu programı arıyoruz...Jar uzantılı flas player ;) tmm iyice oku bndan sonra msjları tmm?

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
abi ne b...tan iştir ya biz internette video izleyemiyeceksek 3G neden cıktı telefonlarda işletim sistemleri neden eklendi??neden pcdeki gibi oyun oynuyoruzda neden pc deki gibi nette video izleyemiyoruz??SAÇMAAAA... :@
3g demek video izleyeceksin demek degil.
Video izleyebilmek için telefonda web flash player desteginin olması lazım çinlerdede bu yok.

busted08

Üye
    Konu Sahibi
3g video izlemek demek demedim ben :) 3g mobil internetin ve bi çok özlliğin glişimiydi grntülü knusma vs.
işte bizde onu arıyoruz anıl kardeşim Jar. uzntılı flas player ;)

ilkmert

Üye
trident wt3 le internetten video izlemek istiyorum .Ama çözüm bulamadım web flash player programı tel indirmek yeterli oluyorumuu lütfen yardımm
birde telefona takılan hafıza kartının bu işle bir ilgisi varmı

busted08

Üye
    Konu Sahibi
işte bizde onun için uğraşıyoruz herkeze duyrmaya çalışıyoruz :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt