Bu kulaklık nasıl? (Xiaomi)

Sponsorlu Bağlantılar

0MG90

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
Bu kulaklık nasıl? (Xiaomi)

Birkaç gündür siparişimi kontrol ederken dikkatimi çekiyor, kalitesi nasıl acaba, anlayanlar bi yorum lütfen

Revengeful

Emekli Yönetici
muhtemelen o başlıklar kullandıkça tek tek kaybolur..

• Beğen
Tepkiler: The Pierre
0MG90

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
adi mi yani?

Serhan

Serhan

Üye
Xaomi Çin markası değilmi ? Çin malıdır bu bence :ehe
Şaka bi yana EarPods en iyisi...dışarı ses verme 0 ve kalitesi mükemmel.

• Beğen
Tepkiler: Baranbaris

Revengeful

Emekli Yönetici
200 liraya kulakiçi kulaklık almıştım appledan. Onun bile başlıkları zamanla gevşedi. Cebimden çıkardığımda kulaklıktan çıkıp yere düşüyorlardı. Dışarıda olunca kayboluyorlardı haliyle.

• Beğen
Tepkiler: The Pierre ve Serhan
Serhan

Serhan

Üye
200 liraya kulakiçi kulaklık almıştım appledan. Onun bile başlıkları zamanla gevşedi. Cebimden çıkardığımda kulaklıktan çıkıp yere düşüyorlardı. Dışarıda olunca kayboluyorlardı haliyle.
EarPods ümü diyorsun abi ?
Senin i5 kutusundan da çıkması lazım o.

Revengeful

Emekli Yönetici
Linkteki gibilerden bahsediyorum yoksa Earpods'ın bir halta yaradığı yok. Dışarıdaki gürültüden müzik dinleyemiyorsun

• Beğen
Tepkiler: Serhan
0MG90

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
200 falan verecek olsam urBeats alırım zaten
Bu kaliteli gibi duruyo ondan sordum

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Alacaksanız kulakustu alın, huzuru bulun.

• Beğen
Tepkiler: Serhan
KacakMazot

KacakMazot

Üye
Kulakik almak gibi bir niyetiniz varsa ve almak istediginiz kulaklik bass agirlikli olucaksa kesinlikle size JVC xx explosive kulak ici kulaklik almanizi oneririm. Ben kullaniyorum ve mukemmel otesi diyebilirim. Tabiki benim gorusum bu :)

Ingiltere ebay de 19 paund ama sahteleri olabiliyor dikkat edin.

Invoke

Invoke

Üye

Revengeful

Emekli Yönetici
0MG90

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
:D

abandonware

abandonware

Üye
3 yıldır urbeats kullanıyorum hala ilk günkü kadar iyi ses veriyor ve sağlam. ya sende yada kulaklıklarında bir sıkıntı var
Linkteki gibilerden bahsediyorum yoksa Earpods'ın bir halta yaradığı yok. Dışarıdaki gürültüden müzik dinleyemiyorsun
aynı fikirdeyim

Birkaç gündür siparişimi kontrol ederken dikkatimi çekiyor, kalitesi nasıl acaba, anlayanlar bi yorum lütfen

xiaomi çin in en büyük 4. telefon üreticisi diye biliyorum ben :hmmm eğer orijinalse bir sıkıntıyla karşılaşmazsın gibime geliyor :hmmm

0MG90

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
3 yıldır urbeats kullanıyorum hala ilk günkü kadar iyi ses veriyor ve sağlam. ya sende yada kulaklıklarında bir sıkıntı var
aynı fikirdeyim
xiaomi çin in en büyük 4. telefon üreticisi diye biliyorum ben :hmmm eğer orijinalse bir sıkıntıyla karşılaşmazsın gibime geliyor :hmmm
urBeatsını çamaşır makinasına attın mı hiç?

Revengeful

Emekli Yönetici
aynı fikirdeyim
urbeats değil benimkiler

Revengeful

Emekli Yönetici
pantolonun cebine atıp dene bir ara veyseloğlu

Üst Alt