EarPods ümü diyorsun abi ?200 liraya kulakiçi kulaklık almıştım appledan. Onun bile başlıkları zamanla gevşedi. Cebimden çıkardığımda kulaklıktan çıkıp yere düşüyorlardı. Dışarıda olunca kayboluyorlardı haliyle.

Şükretmek bu olsa gerek. Sol taraf çalışmıyor şimdiLinkteki gibilerden bahsediyorum yoksa Earpods'ın bir halta yaradığı yok. Dışarıdaki gürültüden müzik dinleyemiyorsun
3 yıldır urbeats kullanıyorum hala ilk günkü kadar iyi ses veriyor ve sağlam. ya sende yada kulaklıklarında bir sıkıntı var200 liraya kulakiçi kulaklık almıştım appledan. Onun bile başlıkları zamanla gevşedi. Cebimden çıkardığımda kulaklıktan çıkıp yere düşüyorlardı. Dışarıda olunca kayboluyorlardı haliyle.
aynı fikirdeyimLinkteki gibilerden bahsediyorum yoksa Earpods'ın bir halta yaradığı yok. Dışarıdaki gürültüden müzik dinleyemiyorsun
xiaomi çin in en büyük 4. telefon üreticisi diye biliyorum benLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Birkaç gündür siparişimi kontrol ederken dikkatimi çekiyor, kalitesi nasıl acaba, anlayanlar bi yorum lütfen
eğer orijinalse bir sıkıntıyla karşılaşmazsın gibime geliyor 
urBeatsını çamaşır makinasına attın mı hiç?3 yıldır urbeats kullanıyorum hala ilk günkü kadar iyi ses veriyor ve sağlam. ya sende yada kulaklıklarında bir sıkıntı var
aynı fikirdeyim
xiaomi çin in en büyük 4. telefon üreticisi diye biliyorum beneğer orijinalse bir sıkıntıyla karşılaşmazsın gibime geliyor
![]()
urbeats değil benimkiler3 yıldır urbeats kullanıyorum hala ilk günkü kadar iyi ses veriyor ve sağlam. ya sende yada kulaklıklarında bir sıkıntı var
aynı fikirdeyim
xiaomi çin in en büyük 4. telefon üreticisi diye biliyorum beneğer orijinalse bir sıkıntıyla karşılaşmazsın gibime geliyor
![]()
sebepurBeatsını çamaşır makinasına attın mı hiç?
urbeats değil benimkiler

temizlensin diye
burada hiç öyle yapan yok mu?