Yaz diye yazdımBen yazı, ilkbahar, sonbaharı severim.

ha yok ondan yazmadımGünaha batacak adam çarşaflıya da bakıyor merak etme
Günahsa tek suçlusu kadın değil erkek de bakmayıversinha yok ondan yazmadım
bi yirden bi şekilde bişi öğrenmiştim
bi erkeğin bir kadının saçını görmesi bile günahmış hem de saçı adedince günah yazılıyomuş amel defterine

bu yüzden başım eğip yerde geziyomGünahsa tek suçlusu kadın değil erkek de bakmayıversin![]()
Boşver sen doğrusunu yapıyorsun bakarsa baksın.bu yüzden başım eğip yerde geziyom
tuhaf tuhaf bakıyolar
Şu Makınayı tToplayamadın Bi TürlüPower suply sipariş verdim . 8 gb ddr4 2666 mhz ram kaldı sadece.

Her şey çok pahalı . Diğer sitelere baktım power suply 1300 tl fiyat çekiyor . Fiyat yükselmeden bir an önce alayım dedim. Aldım.Şu Makınayı tToplayamadın Bi Türlü![]()
DDR3 Yapmıştım. Kaç W Alıyorsunda 1.300 TL ?Her şey çok pahalı . Diğer sitelere baktım power suply 1300 tl fiyat çekiyor . Fiyat yükselmeden bir an önce alayım dedim. Aldım.
Daha önce msı anakart kurulumu yaptın mı ?
Hight 500 wt şimdilik yeterli deniliyor.DDR3 Yapmıştım. Kaç W Alıyorsunda 1.300 TL ?
Burda 700WHight 500 wt şimdilik yeterli deniliyor.
Burda 700W
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Niye O Kadar Pahalıya Aldın kı Sen? 700 W VarO Fiyata
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
80 Plus Mı O? NBen Yıllardır Kullanıyuorum Caguar 700W Bir Sorunu Yok. Kaldıkı Bunların Fanları Otomatik Yüke Gçöre Hızlı DönüyorSenin gösterdiğini araştırdım . Genelde 700 wt ve üstü modellerde bir müddet sonra fan sesi yükseliyor deniliyor .Rahatsız edici durum oluşturuyomuş. Zaten fazla yüksek ekran kartıda almayacağım. O yüzden 500 wt lık aldım 930 tl.
Evet aynen çok araştırdım kaliteli deniliyor. İşte o otomatik fan yükselme 500 wt modelinde yok tahmnim. 500 watın üstünde oluyormuş. O yüzden 500 wt olanı seçtim. Standart ve seesiz deniliyor.80 Plus Mı O? NBen Yıllardır Kullanıyuorum Caguar 700W Bir Sorunu Yok. Kaldıkı Bunların Fanları Otomatik Yüke Gçöre Hızlı Dönüyor
hayırlısı bakalımEvet aynen çok araştırdım kaliteli deniliyor. İşte o otomatik fan yükselme 500 wt modelinde yok tahmnim. 500 watın üstünde oluyormuş. O yüzden 500 wt olanı seçtim. Standart ve seesiz deniliyor.