bilisimler
Üye
i5 10400 işlemci alıcam sistem diziyorum . Uygun fiyatta şuan . İstanbul da mısın?Ne Var Kanka Söyle Biz Yapalım Yönlendirelim
i5 10400 işlemci alıcam sistem diziyorum . Uygun fiyatta şuan . İstanbul da mısın?Ne Var Kanka Söyle Biz Yapalım Yönlendirelim
Değilimde Yani Tarif Ederiz Hiç El Becerin Yok Mu?i5 10400 işlemci alıcam sistem diziyorum . Uygun fiyatta şuan . İstanbul da mısın?
Tabiki burda taktırırım . Sorun o değil. Sence bir sıkıntı çıkar mı ? Güvenilir mi? İşlemci ucuzken bir an önce alayım diyorum. Ne diyorsun bu konuda?Değilimde Yani Tarif Ederiz Hiç El Becerin Yok Mu?
Ankara daİstanbul da mısın?
İstanbul daki Vizyon bilgisayarda alışveriş yapanlar hiç sıkıntı yaşadımı? Bir fikrin var mı?Ankara da
Mesaj birleştirildi:
Ha yok ben İstanbuldayım o Angara da
Çevremde hiç alan olmadı bende dahilİstanbul daki Vizyon bilgisayarda alışveriş yapanlar hiç sıkıntı yaşadımı? Bir fikrin var mı?
Kolay Kolay Bişey Olmaz. Hiç Olmadı Kasayi Al Git ORada Testini Yapıp Öyle Al. işlemci Üzerini İncele Soket vsde Sorun Varmı Diye. Kolay Kolay Birşey Olmaz Dediğim GibiTabiki burda taktırırım . Sorun o değil. Sence bir sıkıntı çıkar mı ? Güvenilir mi? İşlemci ucuzken bir an önce alayım diyorum. Ne diyorsun bu konuda?
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Eyvallah sağol..Kolay Kolay Bişey Olmaz. Hiç Olmadı Kasayi Al Git ORada Testini Yapıp Öyle Al. işlemci Üzerini İncele Soket vsde Sorun Varmı Diye. Kolay Kolay Birşey Olmaz Dediğim Gibi
Önemli değil mi demek istedin
Ergenus Tdk sınde Evet Önemli Deyil DemekÖnemli değil mi demek istedin

O Nerenin Şivesi kı Ne Bileyim Biizm Ergenuslar Beyil Diyorya Bende O Yuzden Şiy EttimDeğil
Deyil değil
Değil yani
?Ergenuslar