Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu konuya son mesajı kim atacak?
Sponsorlu Bağlantılar
omayra
Üye
Annemgille telefonlaştım ben, merak etmez gari.
manyak!
Üye
benim annemde yanımda e merak etmesi imkansız
POWER
Üye
Neee oluyo yaw.2 gün gittik doldurmuşsunuz heryeri dağılın len
Sallanıyorduk zaten 15 gündür. Bir beraber bir ayrıydık dün gece film koptu artık. 5.5 saat telefonda konuştuk sabah 6'ya doğru yattım.
Tatile gitti işte 40 gün. Orada böyle oldu
NeedLeFLuff
Üye
Hayırlısı nese o olsun.Bir dargın bir barışık yıpranmaktansa bitirmek daha mantıklı.
van_hoijdonk
Emekli Yönetici
5 ayı bir anda bitirmek kolay mı kaan?
Ben 1.5 senelik ilişkiyide bitirdim ama bu kadar dolu yaşamamıştım onu. 5 ayın hergünü beraber neredeyse. Haftada 5 veya 6 gün görüşüyorduk mutlaka. Tatildeyken günde 6 saat telefonda konuşmak ne demektir ya.
Şuanda kendimi çok kötü boşlukta hissediyorum.
NeedLeFLuff
Üye
Duygularını anlayamıyorum.Hiç yaşamadım öyle bir olay.Kendine göre haklısın muhakkak ama hergün görüşüp 6 saat e kadar telefonda konuşmak biraz yıpratmış sizi sanki.
van_hoijdonk
Emekli Yönetici
Kaan şöyle düşün sabah telefon sesiyle uyanıyorsun. Kim erken kalkarsa diğerini kaldırıyor. Sonra akşama kadar mesaj veya telefonda konuşma. Kontör mü yok çağrılaşma. Gece 12.30 konuşmaya başlıyorsun uykun gelene kadar en erken saat 3-4.
Bu tatildeki şekli.
İstanbuldayken sabah 11'de buluşuyorsun akşam 7'ye kadar. Hergün 8 saat berabersin. Kalan zaman msnde telefonda geçiyor.
Şimdi ise ne yapıyorum. Hiçbiri yok
sublieutenant
Üye
Senin adına üzüldüm Ahmet.. Bu arada bu konuya son mesajı, herzamanki gibi ben atarım... Bu böyle biline..
van_hoijdonk
Emekli Yönetici
Mesajı kim atarsa atsın pekte umrumda değil. Benim 24 saatim boşalmış ben onun derdindeyim