Bu konuya son mesajı kim atacak?
CoDeYs Üye aRdiLê' Alıntı: buRayLa aLakaSı yoK arKadaŞLar biRşeye moRaLim bozuLdu sizLe aLakaLı deqiL (. Genişletmek için tıkla ... avatarın güzelmiş
aRdiLê' Alıntı: buRayLa aLakaSı yoK arKadaŞLar biRşeye moRaLim bozuLdu sizLe aLakaLı deqiL (. Genişletmek için tıkla ... avatarın güzelmiş
Larismus Üye daha tanısmıyorum buradan kimseyle ama yardımcı olabileceğim her konuda yardım edebilmek isterim
CoDeYs Üye ebuş...' Alıntı: bi sen eksiktin Genişletmek için tıkla ... ewet ben de kendimde eksiklik hissediyodum da
ebuş...' Alıntı: bi sen eksiktin Genişletmek için tıkla ... ewet ben de kendimde eksiklik hissediyodum da
ebuş... Üye chtlkbrk' Alıntı: daha tanısmıyorum buradan kimseyle ama yardımcı olabileceğim her konuda yardım edebilmek isterim Genişletmek için tıkla ... eksik olma CoDeYs' Alıntı: ewet ben de kendimde eksiklik hissediyodum da Genişletmek için tıkla ... sende eksik ol ya
chtlkbrk' Alıntı: daha tanısmıyorum buradan kimseyle ama yardımcı olabileceğim her konuda yardım edebilmek isterim Genişletmek için tıkla ... eksik olma CoDeYs' Alıntı: ewet ben de kendimde eksiklik hissediyodum da Genişletmek için tıkla ... sende eksik ol ya